Del 36

554 38 8
                                    

"Ikke k-" mer rakk jeg ikke å si før jeg ble dratt vekk Marthe. Jeg kunne lukte den gode parfymen til Felix fra lang vei. Marthe smilte et enkelt smil, før hun snudde på hælen og gikk. Hva søren?

"Slipp meg, takk." sa jeg muntert og børstet av meg der han dro, i et hint om at han var ekkel, noe han ikke var. "Jeg lurte på om.. Det er kleint og bare hoppe i det etter den rare hendelsen tidligere i dag. Men, vil du bli sammen med meg?" smilte han søtt.

JA! ENDEL-

Jeg avbrøt tankene mine med nye tanker. Tenk om dette bare var lureri, og at Marthe har vært med på det. For en sviker! Jeg burde visst at Marthe var en Judas, samme med Felix! Idioter! "Nei," svarte jeg hardt. "For å slå opp?" sa jeg og viftet med hånda. Men tenk om, om det ikke var noe lureri? Om at Marthe heller hjalp meg med å bli sammen med Felix? Og at Felix virkelig likte meg?

Han kremtet. "Nei, Dn. Jeg har fått en lærepenge.. Å være utro, drikke, feste og ha sex er til ingen nytte. Jeg vil være noen å stole på i et forhold. Jeg liker deg virkelig, virkelig mye." sa han og smilte skjevt. Jeg ble målløs, Felix viser aldri følelser! At han sa noe slikt, betydde ganske mye. Men, nei. Jeg er ikke absolutt så lett å få. Han skal bli 'testet'. Ikke en skrivtlig prøve, heller ikke framføring, men en oppførsel test. Også må jeg være litt hard to get, hvis du forstår.

"Vi kan være bestevenner, inntil det kan jeg tenke på det," sa jeg til trøst.

Booooring..

Scooby dooby doo! Dere er også fortsatt barnslige, litt i hvertfall, admit it;)

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now