Del 21

652 38 11
                                    

"Hvor skal vi møte gutta?" spør jeg med hendene i jakkelomma og ser framover. "Ved siden av busshold plassen," sier Omar og nikker mot en blå busshold plass. Jeg ser et glimt av Oscar sitt myke hår bak den store lys stolpa. Jeg tar løper mot guttene og tar sats i å hoppe. Jeg hopper opp på ryggen til Ogge og han hyler mens jeg nesten dør av latter.

"Din lille djevel," ler han og rister meg av han. "Hejj till dig oxå(?)" smiler jeg lekent. Jeg elsket den svenske uttalelsen, den er så søt. Og la oss ikke glemme 'romantisk', den er liksom helt perfekt.

"Jenta kan jo svensk!" ler Felix. Jeg gir han en klem og vi starter å gå mot byen. "Denne jenta du prater om kan virkelig også elske," gliser Omar lekent. Omar, gå og knull en kaktus, hver så snill.

"Eyy, hvem er prince charming da?" spør Oscar ivrig. "Ingen," grynter jeg med sammenbitte tenner og stirrer drepende på Omar. Jeg vendte blikket mitt mot Felix og han så ikke særlig glad ut, mer som sur.

"Hvem er den dritten du er forelska i da?" spør han surt. Jeg svarte nettopp ingen, hører ikke denne gutten etter? "Deg din bærsj," mumler jeg lavt, så lavt sånn at bare jeg hører det.

"Kan du svare litt høyere, takk." grynter han. "Ingen," svarer jeg like surt. "Okey, enhjørninger er drit kule!" starter Ogge med for å redde den gode stemningen.

---------

Jeg og Felix gikk hjem sammen, uten å si et ord. Omar ble kjørt hjem av morra, Ogge og Oscar må ta en annen vei hjem. "Sorry," sier Felix og sparker i en stein. "Det går fint." smiler jeg skjevt.

Han ser nølende opp på meg, ikke direkte meg, men leppene mine. Hadde ingenting i mot det egentlig. "Kan jeg-" jeg avbrøt han med å kysse han svakt. Jeg tok hånden min på kinnet hans og strøk med tommelen.

En god følelse bruste i meg og en hel dyrehage trapet inn i magen min på en god måte. Bare fordi han kysset tilbake.

Jeg elsker pandaer, og pandaer elsker meg. Lev med det, hahhah

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now