Del 12

701 34 3
                                    

Solen trengte seg inn i øynene mine og dyna ble dratt av meg. "STÅ OPP!" freste lillebroren min Crisko (Christian). Nevnte jeg om at vi har en liten djevelens unge her i huset? Vell, det er han. "Å FY FAEN CRISKO!" hyler jeg og drar dyna over ansiktet igjen.

"Greit, da går du glipp av noe, for vi skal på middagsbesøk. Og jeg hørte mamma og pappa prate om at de vi skal til har en kjekk gutt i huset." sa han lekent. "VENT! Hvor gammel er han? Hvordan ser han ut?!" spør jeg og spretter opp. "Han er, tre." ler han og løper ned. Åh, faen.. Jeg gikk rett på.

Søvnen trengte seg ut av øynene mine, og jeg hadde null interesse om å legge meg ned i sengen og sove. Jeg slepte meg selv ut av rommet og inn til bade, pusset tenna og vasket ansiktet. Jeg fant fram noe enkelt, men samtidig fint å ha på, også sminket jeg meg. Samme gjentatte dag..

"Mamma? Har vi matrester fra i går?" roper jeg fra kjøkkenet og leter i kjøleskapet. "Jeg har jo laget tomatsuppe til middag!" roper hun tilbake. "Æsj, jeg avskyr løk!" sier jeg irritert og finner fram heller pomfri. (Sånn som man kjøpe i butikken som er ferdig skrella og skjært opp).

Jeg fant fram ketchup og spiste med mobilen i den ene hånda. *Finne på noe?* fikk jeg som melding fra Malene. Ei jente fra klassen som jeg er god venn med, ikke like god som Marthe var. *Kan ikke, skal på middagsbesøk hos noen.. Kom å drep meg før jeg drar, jeg vil ikkeee!* sendte jeg tilbake og lo lavt av det jeg skrev.

*Kommeeer* fikk jeg igjen. *Raska på! Ellers dreper jeg meg selv!* sendte jeg.

Da merket jeg det. FY FAEN I HELVETE! *DEN VAR IKKE TIL DEG! DET VAR KØDD! JEG SKULLE SENDE DEN TIL MALENE!* rasket jeg å unnskylde meg. Jeg sendte den til Felix ved en feil. Oops.. Han svarte ikke.

Denne delen her ble kjedelig føler jeg..

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now