Del 1

1.4K 44 1
                                    

"Hey WhoopWhoop!" kødda Marthe og dansa til hennes favoritt sang, Wiggle. "Hold kjeft'aa," sa jeg små irritert. Hun var på besøk hos meg.. Vi er bestevenner og sånt, men noen ganger kan hun være døds irriterende!

"Har du hørt om han nye gutten i huset ved siden av deg?" spurte hun nysgjerrig og satt seg til rette foran meg i sengen. "Nei? Hvorfor skulle jeg bry meg? Gutter er din greie," flirte jeg smått. "Nei, han er en sånn bad boy. Jeg liker ikke de typene." svarte hun litt seriøs. "Åja, ja. Okey," mumla jeg. Folk tror jenter har det gøy på overnattinger? Vell, hvis de mener at å sitte og kjede dritten ut av seg er gøy, så vet jeg ikke hva som er kjedelig..

Det banka på. Men før jeg rakk å reagere åpnet mamma døren, i stedet for at jeg og Marthe skulle sprette opp og være som to hypre unger. "God kveld frue," hørte jeg en guttestemme si. "God kveld," hørte jeg mamma svare, har jeg rett er hun overlykkelig nå på grunn av den fyren er høffelig. "Er det her Dn bor?" hørte jeg stemmen spørre. Meg? Hva vil han med, meg?

"Mamma? Hvem er det?" ropte jeg. Jeg og Marthe reiste oss og gikk mot gangen. Der sto mamma med en døds kjekk gutt utenfor, omg. Mamma gikk inn til rommet sitt.

"Woow, tydeligvis er det to hotte jenter." gliser han mot, meg. Ikke for å skryte, men han så nesten ikke på Marthe for å si det mildt. Jeg kremtet. "Og hva er det du vil sånn ellers?" spurte jeg overlegent, for å virke litt sånn 'hard to get'. "Jeg har flyttet nytt, og mamma tvang meg til å stikke innom dere," hvisket han, sånn at de lengre inn i huset ikke hører det.

"Også, noe mer?" svarte Marthe bitchy. "Jeg pratet ikke til deg da, vennen." svarte han Marthe spydig. Hun lagde et sånt 'fuck off' uttrykk i ansiktet og snudde meg mot meg. "Jeg går inn, jeg.." sa hun og gikk inn. "Hva vil du da?" spurte jeg da jeg sikret meg at ingen kunne lytte. "Bare komme inn, siden jeg loner hjemme.." svarte han seriøs. "Okey.. Kom inn.." svarte jeg uintrisert.

Da jeg kom inn med gutten hengende etter meg, så Marthe små skuffet ut. Siden jeg slapp han inn, etter at han nesten nettopp dissa henne. Piiinlig..

Kjedelig i starten.

PS: Felix er høffelig i blant de voksne, altså.

Vote og kommenter for mer!

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now