Del 26

571 39 10
                                    

Jeg våknet av mamma som kom inn for å låne mascara siden hennes var tom.. Herregud. "Jeg kjøper en ny i dag, altså." flirte hun. Jeg himlet med øynene og skled ned på gulvet. Jeg reiste meg og løp mot badet. Hah, nå får Crisko lide..

"Dn åpn opp den drittdøra før jeg sparker den ned!" roper Crisko og hamrer i døra. "Hold kjeft'a sjuende klassing." sier jeg små irritert med et frekt smil om munnen mens jeg åpner døra og går ned til kjøkkenet. Jeg får i meg noe å spise og kommer meg ut.

"Går det bra med kjæresten din eller? Hørte han døde," sier Marthe falskt mens jeg skulle på do i timen. Vi går ikke i samme klasser. "For det første er han ikke kjæresten min-" hun avbrøt meg.

"Og for det andre?" lo hun. Jeg himlet med øynene og fortsatte. "Og for det andre døde han ikke, så hold kjeft din kjerring." knurret jeg og trampet mot doen. "Dritt kjerring," mumlet jeg surt.

----------

Jeg tok bussen rett mot sykehuset etter skolen, for jeg skulle nemlig se Felix! Jeg løp opp trappene og til den lange korridoren med alle rom.

Jeg stanset foran rommet Felix lå i og tok et dypt ondedrag. Sakte og langsomt åpnet jeg døra, og der satt Felix sovende. Jeg smilte og gikk mot han. "Jeg er her, som jeg lovte." hvisket jeg inn i øret hans.

Og akkurat som i går, trakk smilebåndene hans seg oppover. Men den blåe oksygenmasken skjulte det, så man kunne ikke se det nydelige smilet helt tydelig. Han åpnet øynene og nå kunne man se at han smilte, ved hjelp av de vakre øynene.

"Trodde det var noen voksne leger, eller pappa igjen. Så jeg lata som om jeg sov," flirte han. Han var fortsatt svak, men han blir nok bedre. Jeg lo og kysset han på skinnet og satt meg på en stol.

"Rommet skinte opp, på grunn av deg." smilte han søtt, og igjen så skjulte oksygenmasken det. Nå hater jeg den masken, men han trengte den.

At han flørter når han er såpass dårlig, så søt. "Du er søt du," ler jeg. "Ey, jeg er ikke søt." klager Felix sutrende. "Jada jada," svarte jeg og veivet med hånda ikke så særlig overbesvist.

"Jeg er ikke det!" ropte han oppgitt. "Greit da," mumla jeg. Men begge sprutet ut i latter like etter. Åh, den latteren..

Pam pam parampam pam pam! *melodi*

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now