Del 15

633 33 6
                                    

"Twerk da, pyse." erter Omar meg. "Erru kåt nå?" ler jeg og han rødmer. "N-nei," mumler Omar og guttene ler. "Greit da, siden du gjerne vil se min Anaconda shake!" jeg bøyer meg ned og starter lin twerk maskin med full latterkrampe. "Jeg suger," ler jeg og fortsetter. "Nicky minaj number two," sier Ogge nesten målløs. Resten av guttene nikker seg enig.

"Vi mener det!" sier Felix. Jeg nøler litt, men svarer. "Greit, så er jeg kanskje en god twerker.." sier jeg nølende. "Aldri undertrykk talentet ditt!" kjefter Omar. "Jaaa, og i min fremtid skal jeg jobbe i en strippeklubb rett over gata. Blir jo jævli berømt og rik vettu.." sier jeg og himmler med øynene, guttene ler -IGJEN. De ler så ufattelig mye..

"Dere, det er middag." kommer en ukjent jente inn. Ikke hun Julie -hora-, men en annen. Hun hadde et hint av Ogge. De lignet så det var antageligvis søstra hans. "Jada, Cesilie." svarer Ogge. Cecilie nikker mot meg og smiler som hei, og jeg smiler selvfølgelig tilbake. Så går hun. Fooo gjengen går ned med meg like etter.

Bææum.

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now