Del 50

655 38 19
                                    

Jeg, guttene, og -den mest irriterende jenta i verden- Lovisa gikk hjem til Ogge. Vi gikk i rekkefølgen Oscar, Lovisa, Ogge, Felix, meg også Omar. "Jeg vil gå ved siden av Felix!" sier Lovisa i en sånn typisk baby stemme. Den stemmen syntes jeg er litt søt, men nå som hun prater med den, er den dritt. Hun kommer mot meg, og dytter meg hardt vekk.

Jeg faller ned på ryggen, og hode smeller i bakken. "Ah," stønner jeg i smerte. Jeg ser opp, og Lovisa står der med sin falske latter. Ogge himler med øynene av henne, mens Omar sukker irritert. Felix rister smått på hode, og hjelper meg opp. "Går det bra, eller?" spør Oscar og smiler sitt sjarmerende smil. "Alt var bra, inntil hun kom." mumler jeg og børster av meg. Det eneste hun gjorde, var å bitchblikke.

"Jeg kan bære deg på ryggen, til vi kommer fram." smiler Ogge. Jeg nikket ivrig, og smilte bredt. Han bukket og jeg hoppet på. "Ogge, hver så snill, ikke løp nå." advarte jeg. Det startet å humpe kraftig på ryggen hans, og jeg hylte. Han løp, noe jeg sa han ikke skulle gjøre. "Snakker jeg faen meg indisk?!" hyler jeg, mens alle andre bare ler. Eller, ikke alle, men alle andre uten om Lovisa. "Du er søt, du." ler Felix.

Vi kom oss trygt fram til Ogges hus, og satt å spilte nøtt eller sannhet.. Lovisa tenkte det ville være gøy, noe det aldri ville bli med henne. "Nøtt eller sannhet, Felix?" spør Omar. "Nødt," gliser Felix som svar. "Grind på Dn." sier Omar. "Hæ?!" bryter jeg og Felix ut. "Ikke tal om!" skriker Lovisa. "Er musa di for hissig? Æsj," sier Felix irritert. Alle her hater henne, ser det ut som..?

Hun kom plutselig mot meg, og rev meg hardt i håret. Jeg satte i et hyl, helt automatisk. Guttene dro hun av meg, og hun så rett og slett ut som et monster. "Lovisa, gå!" sier Ogge forbanna og røsker henne i armen. Han drar henne med ut, og jeg hører at han kjefter. Han kommer inn igjen med skinnet hans knall rødt, hun må ha slått han. "Jeg stikker jeg å.." sier jeg og går. Jeg trer på meg skoa, og åpner døra. Jeg hører noen andre si "Jeg også," rett før jeg slenger døra igjen.

"Dn, vent litt!" jeg hører en dør bli slengt hardt igjen, og snur meg. "Hva er det?" sier jeg, litt irritert. "Dette," sier han og skviser sine lepper på mine. Denne gangen, kysser jeg han tilbake.

SLUTT

NOE ULTRA VIKTIG:
SESONG 2, KOMMER I MORGEN!

Hvem tror dere kysset Dn..? Dun dun DUUN.

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now