Del 17

643 39 12
                                    

Jeg slepte meg inn til rommet mitt og kastet meg ned i sengen. Jeg var ikke akkurat trøtt, heller ikke våken heller. Tanken ved middagen i huset til Ogge suste rundt om kring i hue mitt. Jeg reiste meg og så ut vinduet, Felix sitt hus var flere meter unna mitt og jeg kunne se inn rommet hans.

Jeg sto bare der og stirret inn vinduet til Felix. Plutselig ble døra til rommet smelt opp og smelt tilbake igjen. Felix kom inn rommet sitt med telefonen hans på øret og jeg kunne se på ansiktsutrykket hans at han var sur. Jeg prøvde å lese hva han sa ved å se på leppene hans, men det fikk meg bare til å få lyst til å kysse han..

Felix gikk frustrert fram og tilbake foran vinduet uten å legge merke til meg. Han snakket fortsatt i telefonen. Han dro hånden vekk fra øret og smalt den i veggen. Jeg tok raskt fram tegneblokka mi og en tjukk permanent tusj.

'Er alt i orden?' skrev jeg raskt og så om han så på, og det gjorde han. Jeg viste tegneblokka og han heiste på skuldrene. Jeg fant fram en ny side og skrev raskt. 'Skal jeg komme over, om du vil?'. Jeg viste den og han nikket ivrig.

Jeg smøg meg ned til gangen og ut døra. Alle i huset sov uansett.. Jeg jogget uten sko til Felix som sto i døra hans. "Hei," smilte jeg og klemte han. "Mamma og pappa sover, sett deg på lydløs." lo han lavt, jeg lo selvfølgelig like lavt. Vi gikk opp trappa langsomt og inn rommet hans. Det høres lett ut, men vi brukte nesten over ti minutter på bare å liste oss opp trappa!

"Hva han skjedd?" spør jeg da vi har settet oss i sengen hans. Jeg stirret konstant i de knuste mobil-delene. Han hadde kraftige slag for å si det sånn.. "Kjæresten min har vært utro, igjen." mumler han og ser tomt ut i veggen.

"Kjæresten? Hva får deg til å fortsatt være sammen med den løse fitta der?!" spør jeg irritert, når jeg tenker meg om; så knuste det meg at jeg trodde han fortsatt likte meg.

"Det er komplisert Dn!" sier han og slår ut med armene. "Nei! Bare si 'jeg slår opp'! Det er bare tre enkle ord!" sier jeg litt høyt. Vi bør roe osd litt ned nå.

"Det er ikke like enkelt som du tror!" sier han irritert. "Det er like lett som å si; jeg hater deg!" sier jeg og blikket mitt kunne faktisk drept han om blikk kunne drepe. Pupillene i øynene hans utvidet seg sakte.

"Du sa nettopp at du hatet meg.." sier han målløst.

Bom bom pooow!

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now