Del 6

748 36 5
                                    

Jeg hørte plutselig døra åpne seg, og jeg små skvetter til. "Hvem er det?" roper jeg ut i løse luften. "Jeg og Pappa!" får jeg tilbake. "Og Felix!" roper mamma, hun stresser. Hun løper inn mot kjøkkenet og begynner å lage middag, mens pappa drar fjernkontrollen ut av hånda mi. "Ey! Jeg ser jo på TV," sier jeg irritert. "Da får du vell si farvell til TV'en for nå." smiler pappa, og prøver å oppmuntre stemninga.

Felix tramper inn. Uten å se på han løper jeg opp trappa og inn på rommet mitt. "Hei," hører jeg noen mumle. "Er denne din?" gliser han og holder opp sports-BH'en min. "Ja? Hva er så funny med en sports-BH?" spør jeg skeptisk. "Nei, ikke no." mumler Felix og kaster den i andre enden av rommet. Han slenger seg i sengen. Jeg setter meg med ryggen til han og holder på med mobilen min.

Jeg kjenner plutselig små kyss på nakken. Jeg sperret opp øynene og fikk frysninger over hele kroppen. "F-felix? H-h-hva gjør d-du?" spør jeg svakt. Han svarer ikke, men fortsetter å plante små kyss i nakken min.

Jeg legger i fra meg mobilen på nattbordet og snur meg i skrekk mot han. Plutselig smæsjer han leppene sine på mine, en deilig følelse strømmet på. Jeg lente meg uansett fra og klappet han i ansiktet. "Hva faen gjør du?" spør jeg irritert.

Han reiste seg oppgitt og gikk mot døren. Han sukker tungt og går ut. Jeg sitter der fortsatt, som et spørsmålstegn. Hva i helvete, i fitte, i kuk, i verden skjedde nå'a? Sist jeg sjekket hatet han meg..?

Jeg fikk en veldig deilig følelse, hvorfor? Da ramlet verden i mitt synspunkt. Jeg liker, Felix. Nei, nei, nei, nei, nei, nei, nei, nei! Jeg kan da ikke like han? Jeg trodde jeg hadde mini følelser for Isac, men tydeligvis for begge.. Hold deg unna begge, Dn..

Jeg møter Isac, og Felix nesten hver dag! Hva skal jeg liksom gjøre da? Jeg skal ikke falle konstant for dem, ingen av dem! Jeg vil ha et langtids forhold, og ingen av dem ser ut til å være klare for det uansett. Fuck..

Jeg har absolutt hatt en dårlig uke, veldig dårlig uke. Jeg har stressa veldig mye. Kleint å si, men grunn av alt stresset har jeg begynt å mareritter om kveldene..

Også er det korte deler fordi jeg rett og slett suger i alt med historie å gjøre..

A good girl, can be a bad one tooTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon