Del 39

566 35 9
                                    

I dag kommer Felix hjem fra USA, alene. Fordi han savnet meg, så søtt! Men det vil bli kleint, etter det som hadde skjedd. Jeg tok bussen ned til flyplassen, og gikk inn. Flere jenter stod der, Foooers. Nå følte jeg meg veldig stolt, jeg Dn er sammen med en fra det mest berømte boybandet i hele Skadinavia.

Fansen var overraskende snille, trodde jeg skulle få hat. Virkelig masse hat, men det var ingebting i nære av det. De smilte, og ga meg klemmer. Og noen av dem spurte til og med om bilder, wow.. Tenk om de legger det ut på nettet? Er jeg liksom litt kjedis nå da? Sånn poppis? Wow!

Fansen avbrøt mine tanker ved å skrike høylytt. Felix kom ut, og jeg tvang meg gjennom folkemengden. "Ååh," sa jeg og trakk inn duften av Felix. Så god var den. Vi sto og klemte, med skrikende jenter rundt om kring oss. Noen sa 'aww' også, på flere forskjellige måter. "AWW!" hylte en jente. Felix etterlignet henne da vi lente oss fra klemmen, og alle lo. Han lo ikke av jenta, men med.

Noen heldige fans fikk klemmer, bilder og kyss på skinnet. De er utrolig snille, og la oss ikke glemme nydelige! "De er sinnsykt søte," smiler jeg og retter blikket mitt mot Felix. Han var en del høyere enn meg, jeg rekker liksom opp til halsen hans. Vi gikk hånd i hånd, med flettende fingre.

Vind var det masse av her i Stockholm. "Jeg vet, spesielt de som bruker alle sine krefter på å se oss. Og faktisk ikke sender hate til venner av oss og slikt," smilte han tilbake. Vi tok bussen tilbake til hans hus. "Jeg er sykt stolt av deg, jeg." sa jeg og låste opp for han. Siden han håldt kofferten hans, og bærte bagen over skulderen.

Han kysset meg ømt, og plutselig datt kofferten ned i bakken. "Vi bør få inn kofferten og bagen først, tipper jeg." flirer jeg. Han lo sin nydelige latter, og bærte tingene sine inn. "Jeg har savnet deg," sier han og kommer mot meg. Vi vugger til venstre og høyre, mens vi klemmer. Han lente seg i fra klemmen og kysset meg på munn, lenge.

Er kjærestesyk igjen. Dreeep meeeeg.

Så på slike couple videoer på YouTube, også så jeg på videoer av Felix (min favoritt i bandet), så jeg døde konstant inni meg føler jeg nå. Savner de sinnsykt masse, fy fader :|

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now