Del 33

587 36 4
                                    

Det er tirsdag, som betyr at Felix ikke har praksis, og at han ikke kan være med meg.. Han har jo bare en dag praksis på skolen, og det er torsdager. Jeg gikk bortover veien og stanset foran skolen. Jeg gikk i dag, som hver dag. Men forgje torsdag, da Felix hadde praksis, så tok vi buss siden han var så lat.

Jeg pustet dypt inn, og ut. Så gikk jeg langsomt inn porten. Og da jeg kom meg helt inn skolegården kom noen jenter bort. "Hei," smilte Amalie, en av jentene. Jeg smilte selvsagt som svar. Jeg kjenner dem, de går jo i EF2 klassen. Altså, også i tiende trinn.

Det jeg ikke har lagt perke til, var at vi var ganske like. Jeg, Amalie, Evelina og Stine. Evelina og Amalie er svenske, som meg. (De bor i Sverige). Og Stine er norsk, det hører du på navnet hennes. Uttalesen til Stine er ganske bra, selv om det er noe tull i noen få ord, så det er nesten som om hun er svensk.

"Dn? Er du sammen med Felix?" spurte Evelina rett ut. Hun hadde brunt hår, og brune øyne. Hun var helt nydelig egentlig, og alle gutter drømmer om å få henne. Men hun søker etter den eneste gutten som faktisk, og overraskende nok, ikke er intrisert i henne.

"Nei," mumlet jeg og smilte svakt. "Ikke enda!" sa plutselig Amalie. Amalie var litt innpå sliten. Men hun var fortsatt veldig, veldig snill. Hun bryr seg ikke om hvordan andre ser ut, men heller om oppførselen osv. Noe nesten ingen gjør.. Hun har knall blå øyne, og lyse brunt hår. Og har regulering, men det kler henne ganske godt. Hun har også den kroppen!

Stine bare flirte av Amalie. Stine var helt blond, ikke dum, men hårfargen. Hun var også helt nydelig, men det var noen få som egentlig likte henne. Hun er smart, det må jeg nok innrømme. Hun er også ganske flau, og stille. Men når du virkelig, virkelig kjenner henne, vet du at det er hun overhode ikke. Hun får i seg en liten bit sjokolade, og huset ditt raser sammen.

"Men du, sånn real talk liksom. Liker du han?" spurte Evelina spent. "Njaaa," svarte jeg og viste hvor mye med to fingre. Egentlig kunne ingenting beskrive hvor mye jeg elsker han. "Du elsker han, innrøm det!" sa Stine og pekte alvorlig med fingeren. "Leser du tanker eller noe?" lo jeg. "Maybe babe," gliste hun. Der ser du at hun ikke er flau, eller stille foran bare oss.

Denne delen ble jævlig kjedelig, men det blir mer spennende i neste del, pinky promise!

Og denne delen er også for å forklare hvordan og hvem vennene til Dn er.

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now