Del 38

569 36 11
                                    

"Hvem tror du har gjort det?" spør jeg og ser rart inn i kameraet. "Nei, jeg vet ikke, Isac, Marthe? Jeg vet ikke, det må være noen som hater at vi er sammen, som stjal min mobil i hvertfall.." mumlet Felix og smilte skjevt. "Men vi er fortsatt sammen, ikke sant?" fortsettet han. "Jada." smilte jeg så søtt jeg klarte, men jeg så sikkert ut som en ape på bærtur. "Ikke smil sånn, du.. eh," sa han nervøst.

"Hva da?" svarte jeg redd. Tydeligvis så er jeg altfor stygg, høh. "Ikke det at du er stygg altså, men." han tok et dypt åndedrag, og tiet still. "Hallo, si det da. Ellers slår jeg på." vi hadde FaceTime, og jeg visste akkurat hva som skulle få han til å si det. "Du får meg tent.." mumler han og presser øynene sammen i håp om at jeg ikke klikker. Min reaksjon var å le, tror han virkelig jeg blir sur av det?

"Hva ler du sånn av? Det er ikke morsomt!" sutrer han med furtelepper. "Hadde du vært her, kunne jeg kysset deg som unnskyldning." flirte jeg og smilte stort med tenna. "Ja, angående det. Jeg kommer i morgen!" sa han glad. Nei. Nei, nei, nei, nei, nei! "S-skulle ikke du komme neste uke..?" spør jeg i håp. Ikke at jeg ikke ville se han igjen, eller at jeg hadde savnet han, men jeg kan ikke..

Marthe. Hun vil fortelle Felix ALT. Absolutt ALT. Jeg må- jeg avbrøt mine egne tanker før han fikk svart meg på mitt forgje spørsmål. "Felix. Jeg må fortelle deg noe," sa jeg nervøst, veldig nervøs var jeg nå. "Ja?" svarte han minst like redd. "Du vet da jeg fikk den fake meldingen om at du slo opp.. Jeg trengte trøst, og jeg.. Jeg var kanskje utro uten å vite det selv.."  mumlet jeg og så ned i hendene mine. Jeg var virkelig redd hans reakson. "Med hvem?" svarte han. Jeg kunne høre at han gnisset tenner. "MED HVEM?!" skrek han igjen når han ikke fikk svar av meg. Jeg svelgte hardt. "Isac.." mumler jeg i håp om at han ikke hørte, og at dette snart ville gå over.

"Var han for deg da jeg ikke var det?" spurte han lavt denne gangen. "Ja.." mumlet jeg tilbake og så opp på han i mobil skjermen. "Isac sendte den jævla meldingen, jeg visste det. Det var akkurat det han sa til meg forgje gang jeg møtte på han! Han sa han skulle ta deg i fra meg, og se nå. Hva har han gjort? Han har lurt deg trill rundt." sukket han. "Han har lurt oss trill rundt." rettet jeg på han. "Men det er jo ikke nok bevis?" sa jeg bitte litt irritert, han kan jo ikke dømme andre uten noe bevis. Det hater jeg at andre gjør! "Har dere kyssa?" spør han meg, ignorerte mitt argument.. Jeg nikket skamfult. "Faen." hørte jeg han si og så slo han bare på. 

"Jeg ødelegger faen alt!" sukker jeg og kaster fra meg mobilen og legger meg i sengen og ser rett opp. "Jeg håper alt ender i morgen, gud.." ber jeg. I slike tilfeller ber jeg ja, hver gang jeg er lei. Og nå, nå er jeg lei av absolutt alt sammen i mitt liv.

BAM BAM BAAAM. Hver så god;)

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now