Del 14

623 33 1
                                    

Jeg og Ogge satt å spilte FIFA. Jeg vant én av 14265766 ganger.. Jaa, jeg eier sånn sykt (kjenn serkasmen). "Vennene mine kommer over om litt," sa han, og jeg tok hintet. Jeg reiste meg stille og varsomt. Nesten usikkert. "Jeg nevnte ingenting om at du måtte dra heller da, du kan godt bli," smilte han hyggelig. Jeg smilte som gjen gjeld.

Det banket plutselig på og inn braste tre gutter. Blikket mitt landet raskt på et gjenkjent fjes. Felix. Jeg smilte og reiste meg. "Dn, hva gjør du her?" smilte han. "Hei til deg også." lo jeg og klemte han. Han klemte tilbake og lo.

"Og dere..?" spurte en tan gutt, altså han har en drit fin brunfarge! "Vi er bestevenner." ler jeg. "Ahaa," gliser han andre med -som det ser ut som- mykt hår. Håret hans sto til alle kanter. Kledde han. Han så ikke særlig overbesvist. "Ikke få andre tanker, vi er bare bestevenner." klagde jeg. De lo..

"Jeg er Omar, den kjekkeste i gjengen!" sier gutten med den fine brunfargen. Jeg ler. Men jeg ville si noe som: Lol, nei. Felix er det! "Dn," smiler jeg til slutt.

"Oscar her!" hopper han med -som det ser ut som- myke håret. "Dn, igjen. SURPRISE!" sier jeg, og guttene ler. "FIFA?" spør Ogge og tar opp spillkontrollen sin. "FIFA." nikker guttene raskt, mens jeg svakt himmler med øynene.

Håret til Oscar så sykt mykt ut, jeg vil kjenne! "Oscar?" sier jeg som om det var et spørsmål. "Hm?" sier han og er helt inne i spillet. "Kan jeg kjenne på håret ditt?" spør jeg og guttene bryter ut i latter. "Okey.." sier han usikkert og ler lavt.

Jeg tar hendene på håret hans og maserer hodebunnen. "Ah," stønner han (ikke perverst, bare det er SYKT deilig at folk maserer hodebunnen, in real life). "Oscar får hårgasmer," ler Felix. "Jas Jas, hårgasmer fra meg as." flirer jeg.

Enjoy:)

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now