Del 40

572 37 18
                                    

"Felix, gå av." sier jeg klagende og hest. Han bare skviser seg enda mer oppå meg. Hvem kjæreste sover over kjæresten sin mens hun sover? Fortell meg, for nå har jeg jammen meg lyst til å vite det! "Nehh, vil ikke," ler han. Okey, nå er jeg virkelig irritert. "GÅ AV MEG DIN PENIS!" skrek jeg. Han skvatt og datt ned sengen i et dunk. Jeg klarte ikke holde latteren inne, og den kom trillende ut.

"Ha-ha, veldig morsomt. Men vet du hva annet som er morsomt?" gliste han ondt. "Nei, og jeg vil ikke vite det heller." sier jeg, reiser meg opp på bena og setter armene i midjen min (sånn typisk bitch posering, hahhah). "Joa, jeg vet du vil." sier han tergende og kommer mot meg. "Du bør sette ræva i gir, for jeg kommer til å kile deg til døden!" roper han og løper etter meg.

Jeg kom meg ut til verandaen, men så ringte det på. Jeg stoppet og Felix kom brasende mot meg. Isteden for å kile, kysset han meg på halsen, og over alt i ansiktet. Jeg lo lavt, og dyttet han svakt av meg. "Døra ringer på. Jeg skifter i mens," mumler jeg og løper opp på rommet til Felix. Jeg kler på meg, og løper ned i gjen.

"Hun er en bitch, hun har kysset alle i stockholm da du dro!" hørte jeg en alt for kjent stemme si. "Nei, pell deg vekk, nå." sa Felix og dyttet henne. "Hun mistet jomfrudommen sin," sa Marthe som forsvar. "HUN HVA?!" skrek Felix av full hals. "Med Isac," fortsatte hun.

"JEG GJORDE DA FAEN MEG IKKE DET?!" skrek jeg og hoppet på henne. Nå skulle Marthe dø. Dø, aldri vil jeg se henne mer! Jeg tok hendene rundt halsen hennes, ikke på den kjærlige måten, men kvelemåten. Felix prøvde konstant å dra meg vekk i fra henne. Ansiktet hennes fikk et hint av lilla, og blått. Hun hostet og jeg hørte at det skar seg i halsen hennes.

Felix dro meg av, noe som han ikke burde gjort. En gang, skal hun dø. Og intil det, skal hun lide så utrolig mye. "Hva er det du driver med?! Dn, drit og dra!" sa Felix og så på meg med et stramt blikk.

"Gi faen og kom etter meg om noen dager, Felix. Det er det du alltid gjør. Om du virkelig elsker meg, lytter du ikke på alle rykter som kommer og går! Rykter er laget av falske mennesker, og blir trodd på av idioter." etter den korte talen min dro jeg til meg jakken min.

Jeg bare tok på meg skoa, som om de var noen sandaler og gikk ut. "Dn, jeg mente det ikke sånn da!" hørte jeg Felix rope etter meg. Jeg tok opp hånda mi, i tegn på at han skulle ti still. Jeg viste han fingeren, og om jeg kjente han så godt, så rant en tåre ned skinnet hans.

Felix gråter veldig lett, altså, selv om han er ganske bad så har han følelser han og. Men tydeligvis har han og alle andre glemt at jeg også hadde slike følelser. Jeg blir sint, trist, irritert, forelsket, jeg føler alt. Ikke alt som rører meg fysisk, men psykisk kan man på en måte si. For det fysiske kan man bli bedøvet for å ikke føle, i sykehus for eksempel. Skulle bare ønske man kunne få en bedøvelsespille mot følelser, det hadde vært godt å ha i en liten stund nå..

Taaadaaaa!

INFO:
Dn har IKKE mistet jomfrudommen sin, ikke i det hele tatt.

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now