Del 13

685 32 3
                                    

"Skilpadde, vi skal dra!" ropte Crisko nede fra trappen. "Jada, bærsj." mumlet jeg og sprayet(idk?) to sprut av parfymen min og løp ned. Alle hadde allerede satt seg i bilen så jeg måtte sjappe meg ut huset og låse.

"Du er en treig skilpadde," sa Crisko da jeg lukket bildøren etter meg. "Og du er en liten stygg djevel," smilte jeg hyggelig, nesten litt nifst. "Ta på setebeltene." sa mamma og så i speilet før hun kjørte avgårde. Mamma kjørte fordi hun nettopp hadde fått førerkortet. Jeg skal be for at vi ikke dør, ikke beskymr deg..

Mamma stanset bilen foran et stort og hvitt nydelig hus. Det var som om det var millionærer som bodde her. Jeg gikk ut av bilen og måpte. Skulle man tro slike hus var bare i TV-serier, men det var de ikke!

"Lukk igjen munnen, skilpadde." sa den lille djevelen, Crisko. "Slutt å kall meg skilpadde! Jeg er faen meg i første løpe laget på skolen min, din promp!" ja, såpass teit kunne jeg være.. Pappa startet å bevege seg mot huset, med oss i hælen.

Ei jente i kanskje lik alder som meg åpnet døra med et smil klistret om munnen. Hun lot blikket gli gjennom oss alle, og stanset på meg. Smilet hennes utviddet seg, bitte litt creepy, men jeg smilte tilbake. "Kom inn," sa hun etter å ha stirret på meg.

Jeg tok av meg skoa og satt dem ordentlig ned. "Jeg kan ta jakka di!" smilte jenta og nesten rev jakka av meg. Herregud, hørt om første intrykk? Vell, jeg syntes ikke noe om henne. Resten av min kjære familie gikk lenger inn i huset.

"Mamma, si at jeg er ute med venner eller no! Orker ikke hersens besøk!" hørte jeg. Jenta himlet med øynene. "Oscar, du er håpløs! De har kommet!" ropte jenta irritert. Hun løp opp og stanset på fjerde trappetrinn.

"Kommer du?" smilte hun. Jeg bare nikket og gikk sakte etter. Vi gikk gjennom en lang korridor, med mange vite dører. Ritch bitch sier jeg bare!

Hun rev opp en dør og der inne satt en gutt med en spillkontrol i hendene. Hun gikk lenger inn i rommet og jeg gikk etter. "Her er jenta søstra de pratet om." smilte hun med pervo blikk til gutten, eh? Jeg så spørrende på dem, og skremt. Gi pervo blikk in public er ikke min greie folkens.

"Julie, du skremmer shiten ut av jenta," lo gutten. Den creepy jenta hadde et navn, Julie. "Hei, jeg heter egentlig  Oscar, men kall meg OG." smilte han. Oscar, eller OG. Fint navn, til en fin gutt..

"Og hva heter du?" spør Julie bitchy. Woow, snakk om ei uvennelig person. "Hun er sjalu.. Hun er min søster's bestevenn, og liker meg." hvisker OG. Et smil former seg om munnen min.

"Dn, Dn er navnet til den tøsen du snakker med. Noe mer du ville ha, frue?" sier jeg med en ekkel tone. Vi har noe til felles, begge kan være frekke og skremmende, men jeg vinner lett. OG, eller jeg kaller han Ogge, flirte. Hun mumlet noe stygt og gikk ut til et annet rom. Sikkert søstra til Ogge sitt rom..

"Du ville ikke ha besøk hørte jeg," sa jeg og flirte. "Når jeg så deg, skifta jeg totalt meninger." flørtet han. Jeg nikket smått og smilte. Han var jo bitte litt fin.

Lengre del enn normalt, takk meg senere, hah.

Trenger litt tips, plis!

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now