Del 7

741 38 3
                                    

"Felix?" ropte jeg ned mens jeg sto på øverste trappetrinn og bøyde meg ned. "Han er på do," får jeg tilbake. Jeg hopper bed trappene og banker på do døren. "Hallo? Felix?" låsen vred seg opp og ut kom Felix. "G-går det bra?" spurte jeg. "Ja," svarte han og så en annen retning. Jeg flettet fingrene våre sammen og dro han etter meg opp til rommet mitt.

"Skal vi se en, film?" spurte jeg nølende. Han nikket. "Hvilken?" han heiste opp skuldrene i ett par sekunder, så slapp han dem taust ned igjen. Jeg bare fant fram PC'en og skrudde på Annie. Det var en morsom, søt og følsom film. Helt ærlig gråt jeg litt forgje gang, siden den var så kjærlig og følsom. (In real life også, haha).

Midt i filmen sank hode mitt ned på skulderen hans. Jeg følte han stivnet til, og musklene hans var ikke så avslappet lenger. Jeg satt meg opp igjen. Og latet som, ingenting. Jeg kjente varme i ansiktet mitt, og ville helst forsvinne i løse lufta.

"Du rødmer," spratt det ut av han. "Du rødmer," gjentok han lekent. "Du trenger ikke gni det inn heller." svarer jeg surt.

Jeg reiste meg og gikk mot komoden min og lette i skuffene. Jeg ville ha på noe mer, komfertabelt tipper jeg. Plutselig følte jeg to hender som smøg seg under hendene mine og rundt magen min. Personen bak meg gynget oss fra side til side.

"F-felix," gisper jeg redd. Hendene mine blir klamme, og jeg blir varm. Jeg følte meg ukomfortabel, men likte det på en rar måte. Jeg kjente små kyss plante seg i nakken min. Jeg snudde meg mot han, og han dyttet meg mot veggen.

"F-felix," sier jeg hest. Han kysser meg på kinnet mitt, og starter å nærme seg munnviken min. "Felix!" roper jeg nesten med redde øyne. Han reagerer og sleper seg minst tre meter unna meg, og jeg ser at det er mot  hans egen vilje.

"Du gjorde det igjen," sukket han. Hva har jeg gjort nå da? "H-hva har jeg gjort?" spør jeg nølende. Han setter seg i sengen med meg i hælen. "Du får meg tiltrukket av deg, en gang til.." sukker han igjen. Det kommer som et sjokk. Hva skal jeg si?

"Jeg har kjæreste," sier jeg raskt, uten å tenke meg ordentlig om. Jeg får lyst til å rive av meg håret, eller forsvinne. Dummete jeg noen sinne har sakt. "H-har du?" spør han trist, mens øynene hans glitrer. Jeg mumler noe lavt. Jeg har lovet meg selv om å ikke få meg kjæreste. Ikke Felix, eller Isac. Ingen.

Jeg nikker stumt, og nølende.

Hva syntes dere?

Jeg skriver ikke mer, før jeg har fått minst 3 vote og 2 kommentarer:)

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now