Del 45

597 30 5
                                    

-noen dager etter-
Jeg og Oscar satt alene i rommet hans. "Oscar?" sier jeg og han snur seg raskt mot meg. Øynene hans var isblåe, og var som nyslepet blå krystaller. Vi frøs til, og han så meg dypt inn i øynene, og det var som om han 'etterforsket' dem med blikket sitt. Han lente seg mot meg.

Det skjedde automatisk. Jeg stivnet helt til, og var nervøs. Tenk om? Nei, jeg vil ikke tenke på det en gang. Jeg kjente hans myke, og deilige lepper plantet på mine. Jeg kysset tilbake. Det var umulig å ikke gjøre dette, det var kanskje nesten bedre enn Felix sine kyss. Men bare nesten.

Han dyttet meg svakt ned i sengen hans, med han over meg. Kysset ble mer, 'heftig' kan vi si. Jeg brøt kysset, med å snu ansiktet mitt. Selv om det føltes veldig godt, var det litt feil. Jeger exen til bestevennen hans. Er ikke det et sitat som er sånn 'broes before hoes'. Ikke det at jeg er hore, men dere tar poenget mitt. "Beklager." sier han raskt og går av.

Jeg tar raskt hånden hans og ser i blikket hans at han er nervøs, siden øynene hans flakker rundt i rommet. "Det var like mye min feil, som det er din. Men det er bare om det var noe feil ved det." sier jeg med et tullete smil om munnen.

VIKTIG INFO:
Jeg er virkelig, virkelig syk. Vet eet er helt groose(?) å si, men jeg har spydd flere ganger bare i dag. Jeg har veldig høy feber og føler meg rett og slett helt forbannende jævlig. Så om det ikke kommer en del i løpet av ferien, er det fordi jeg da er fortsatt ganske syk. Sånn så heldig jeg er, klikket wattpad i går så denne delen publisertes aldri, så her kommer jeg med en ferdig del:)

A good girl, can be a bad one tooWo Geschichten leben. Entdecke jetzt