Del 27

560 35 4
                                    

"Når får han lov til å dra hjem?" spør jeg Magnus, faren til Felix. Felix lå og sov i sykehus senga. "Om to dager til," svarte han. "Så bra," smilte jeg skjevt. Han nikket, og akkurat der sprengte den kleine stillheten i rommet.

Felix vrikket litt i seg og rynket på nesen. "Vann," sa han hest, og man kunne høre at halsen hans var tørr. Jeg var lynsjapp i bevegelsene og ga han vannglasset før faren hans en gang rakk å bevege en finger.

Magnus, igjen ingen andre enn faren til Felix, lo lavt og ristet smått på hode. "Unger og kjærlighet nå til dags," flirte han. Felix lo litt trøtt han også. Jeg slapp ut en kort nervøs latter. "Jaja," smilte Felix.
-----------------------------------------------------------------

To dager har gått veldig raskt, og i dag skal Felix komme seg trygt hjem. Jeg får ikke lov til å dra og være med å hente han. Men jeg skal vente på han hjemme, med FIFA16 (vi sier at det finnes) og litt sjokolade.

Jeg hørte en bil inn oppsørselen(?) til Felix. Jeg tok tak i sjokoladeplaten og spillet og løp ut i gangen. "FELIX HAR KOMMET HJEM IGJEN!" ropte jeg og kledde desperat på meg utetøyet. Jeg løp ut og bort til huset til Felix. Ringeklokka ringte jeg på, og moren til Felix åpnet døren.

"Felix er oppe," mumlet hun. Vi har ikke pratet sammen etter 'episoden' vår. Jeg nikket stumt og kledde av meg yttertøyet. Jeg løp opp, men ble stoppet av faren til Felix.

"Neimen, hei igjen. Det har ikke gått tre timer siden," lo han av meg. Jeg lo med og han nikket mot meg som tegn at jeg kunne gå til Felix.

Jeg gikk i et raskt tempo mot rommet til Felix og brå åpnet døra til rommet hans. Felix spratt minst tre menter opp i lufta og hylte høyt etterfulgt av latterkrampe. Som jeg også har.

*LYS STEMME* TRALLALALLALA

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now