Del 11

702 37 4
                                    

"Heii, jeg er Dn og jeg er så nydelig. Jeg har en Kim Kardashian rumpe og er sååå utrolig sexy! Dere trenger ikke klappe, tusen takk!" etter ligner Felix meg med en pipete stemme og med min bikini på. (Med hans vin røde t-skjorte og svarte bukser under).

"Yo Yo, mathafacka. Jeg er Sandy, SandyG. No one have more swag than me, Yo. Respect!" (Idk, jeg bare skrev no. Same shit) Nå etterlignet jeg han. Og begge hadde fult latterkrampe. Jeg begynte og hikse etter luft. "Wow," ler han etter at vi roet oss ned.

Han ser meg dypt inn i øynene, og smiler søtt. "Kan jeg kysse deg, nå?" spør han, men fjerner ikke blikket sitt. Jeg nikker uten å nøle. Han bare tuller ua-. Felix rev meg ut av tankene med å ta hendene i kinnene mine og mose leppene sine på mine.

Jeg besvarte det, i sjokk. Han gjorde det, faktisk. Han lente seg vekk og smilte, eller gliste. Gliset sitt ble tørket vekk da jeg tror han så noen bak meg. "Felix? Hva er det?" spurte jeg og lo. Han nikket bak meg mot døra og jeg snudde meg. Oh no..

Jeg kremtet. "I-isac? Hva gjør du her?" jeg mannet meg opp i det andre spørsmålet. "Skulle si, unnskyld.." sa han skuffet. Han løp ut rommet mitt og jeg hørte ytterdøra smelle igjen.

"Kan du gå?" spør jeg lavt og ser mot Felix, litt nervøs. "Hva?" spør han forskrekket. "KAN, DU, GÅ?" spør jeg sint. Jeg vet, jeg får ut sinnet mitt ved heve det på han, og jeg vil ikke det. "Greit," mumler han og går mot døra. "Vent. Betydde det kysset noe for deg?" spurte jeg da han var ved døra. "Det betydde utrolig mye." sier han uten å møte blikket mitt.

Jeg nikket og han gikk. Værste dagen på lenge.. Det meste som skjedde resten av kvelden var at jeg facepalmet meg selv og sendte flere forbannelser på meg selv.

Som nevnt på forgje del, denne 'boken' suger pikk.

Fikk klager på at jeg banna og på grunn av ordspråket mitt på priv meldinger osv, jeg bryr meg midt i ræva. (Sorry for dere som ikke har gjort noe, og er UTROLIG søte! Denne beskjeden er bare for enkelte idioter.)

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now