Del 29

595 32 7
                                    

-3 dager siden-

"Felix?!" roper jeg irritert fra badet. Jeg sminket meg bare, mens den idioten drev og leta i mitt undertøy. "Gi faen da," sa jeg og gikk ut av badet. "Hvorfor ikke da? Det går fint," gliser han sitt ekle men litt søte smil. "Nei, det gjør det ikke!" sutrer jeg med furtelepper. Jeg tok opp mobilen og sjekket klokka. "SHIT, VI MÅ DRA, NÅ!" hylte jeg og rev han med meg.

Felix hadde søkt praksis i skolen min, så han fikk være med meg. I videregåendene er det den tiden av året der elevene skulle ut i praksis en dag i uka. Og siden jeg er så heldig, fikk han lov til å ha akkurat klassen min!

"Er det fine jenter der da?" spør han og smiler. Vi satt i bussen. Han ser ut vinduet, men jeg kunne se på speilbildet i vinduet at han smilte et skittent smil. En setning han har sakt dukker opp i tankene mine 'De vil kalle meg pedo og sånn,'.

"Du sa du ikke vil bli sammen med en mindre enn deg," sier jeg irritert og ser litt stygt på han. "Jeg tulla bare. Jeg har jo deg, jeg." smiler han ganske så søtt og legger hånda over skuldrene mine. Men et problem, mente han det? Var vi liksom, sammen? Nei, så dum jeg er, det er vi ikke.

Det er tredje time og i denne timen skal læreren på sånn kurs, så Felix tar over hele greia. Han står der og underviser som en gud, om gud hadde undervist.

"Er det noen som vet hva atomer er?" spør Felix og smiler mot meg. Jeg rekker opp hånda og han skal til å velge meg, men så avbryter noen.

"Det eneste jeg vet er hva nummeret mitt er, kjekken." gliser Amanda. "Synd, for da tror jeg ikke IQ'en din er så høy." flirer jeg, og ser i sidesynet at Felix kjemper for å ikke le.

"Som om din er høy," sier hun spydig. "Jeg vet hvertfall hva normal skjønnhet er, i motsetning til deg." sier jeg og ser stygt på henne. "Greit, noen andre?" spør Felix for å få Amanda til å holde kjeft, for hun skulle slenge en stygg kommentar til.

Jeg rekker opp hånda, men Felix velger ikke meg. Heller en annen gutt, hvorfor?

"Eh, Felix? Ksn jeg prate med deg?" spør jeg så hyggelig jeg kunne. Han satt jo trossalt i læreverelset, og det var voksne folk der. Jeg ville jo helst unngå å si 'Hey, Felix. Kom hit'a' eller noe dummere. "Ja, Dn." svarte han og kom mot meg og ut på gangen.

"Er noe galt?" spør jeg og ser litt rart på han. "Neeh, ingenting." sier han og smiler skjevt. "Jeg ser at det er noe," sier jeg skuffet og setter en hånd på skulderen hans. "Nei, det har ikke skjedd noe Dn." sier han igjen, bare litt irritert.

Han er ikke lenger den dirty gutten fra nabolaget alle jentene elsker fordi han er så deilig, men den alvorlige gutten jentene smelter for fordi han er så skjønn.

Vi satt på bussen hjem. Og med vi, mente jeg Felix og meg. "Gleder meg til vi kommer hjem," gliser han. "Hvorfor?" spør jeg og ler av det lure gliset hans.

"Da får jeg deg for meg selv!" sier han drømmende. Okey, han er nok den dirty gutten fra nabolaget alle jenter elsker fordi han er så deilig -igjen.. "Or naah," ler jeg. "Or yaah," sier han tilbake. "Hvor kom den fra?" lo jeg litt høyt.

Siden jeg skrev en kjempe kort del istad, så får dere denne. Men husk: Dette er en ÉN gangs tilfelle, hahhah.

*trommer* bam bam bam bam bararam pampam!

A good girl, can be a bad one tooWhere stories live. Discover now