Capitolul 51

28.8K 1K 348
                                    

Pentru o citire mai buna, va rog sa ascultati piesa din descriere "My heart is open" de la Maroon 5. E una dintre piesele mele preferate si merge foarte bine cu capitolul! :) 

Daca e ceva ce urasc la a fi gravid, sunt interdictiile. In special o interdictie. Alcoolul. Pare sa mearga pentru toata lumea. Ai o probleme? Alcool. Vrei sa uiti ceva? Alcool. Vrei sa te distrezi si sa ai pe cine da vina daca ai facut un lucru stupid? Alcool.

Eram la cabana cu Sophia si Perrie. Cele doua dormeau, dar eu nu puteam. Era ora patru dimineata, iar eu nu puteam dormi. Stateam pe fotoliul din camera mea, privind pe geam. In patul meu, Sophia si Perrie adormisera amandoua in timp ce se uitau la un film. Sophia a fost asa draguta si grijulie cu noi de cand am ajuns aici, mai exact de o luna. O afurisita de luna de cand Harry m-a expediat aici si el a ramas cu Nadia in casa aia. Deja devenea un obicei. Din patru luni de sarcina, el a lipsit trei, iar in singura luna cat am stat impreuna, viata mea a fost constant amenintata. Acum pentru asta ar merita sa beau.

FLASHBACK

Stateam in usa, privind-o pe Nadia. Nu cred ca am mai simtit asa repulsie pentru cineva, sau ceva, in viata mea. Craciunul era peste o saptamana, iar ea s-a hotarat sa apara in prag, machiata ca o afurisita de instalatie de brad.

A pasit inauntru, inchizand usa dupa ea.

-          Si mie imi pare bine sa va vad, a spus sarcastica. Alice, esti inca vie, a continuat cu un zambet fals.

-          Nadia, esti inca o parasuta, am raspuns cu acelasi zambet fals.

Le-am auzit pe fete razand, iar Liam s-a pus intre noi doua cand Nadia a inaintat amenintator.

-          Zayn, cred ca am uitat ceva in camera. Vrei sa vii sa vedem ce am uitat? a spus Perrie, ochii ei trimitand sageti catre Zayn.

Nu a avut ce face si a urmat-o pe Perrie pana in camera. Incet, fiecare cuplu s-a dus intr-o camera pentru… lamuriri.

-          Am sa astept aici, a zis Nadia, asezandu-se pe canapea.

-          Te rog, pierde-te dracului si iesi afara, am auzit-o pe Rita.

-          Ce mult ati vrea voi asta, dragutelor. Ce mult ati vrea voi asta, am auzit-o chiar inainte sa inchid usa dormitorului lui Harry.

END OF FLASHBACK

In liceu, mereu uram cum fetele mai dragute si mai populare castigau totul mereu. Aveau tot ce le trebuie pentru a reusi. Stiau ca erau frumoase si stiau cat de mult le vrea toata lumea, deci nu aveau nicio inhibitie.

Nadia stia ca baietii au nevoie de ea pentru misiune si stia ca poate sa obtina ce vrea daca se straduieste. Felul cum vorbeste si cum se comporta dovedeste faptul ca ea stie. Mereu am invidiat asta la ea. Siguranta pe care o avea intotdeauna.

Bineinteles, siguranta aia o facea o maniaca increzuta si narcisista, dar era si un sambure bun in toata treaba cu a fi stapan pe tine.

Stelele straluceau destul de tare. Am privit patul unde cele doua fete, pe care acum le numeam familie, se odihneau. Si ele erau sigure pe puterea lor. Eram absolut sigura ca Perrie va fi o mama grozava si eram absolut sigura ca Sophia era aleasa lui Liam. Paream sa fiu sigura despre viata tuturor in afara de a mea. Mi-am asezat usor mainile peste abdomen si am zambit simtind cum inima imi bate din ce in ce mai tare.

FLASHBACK

-          Ce naiba? am intrebat nervoasa.

-          Asta clar nu a iesit bine, a spus Harry, asezand bagajul meu langa pat.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum