Capitolul 23

33.6K 1.2K 391
                                    

M-am trezit tot in bratele lui. Imi era foarte cald din cauza ca Harry are de obicei pielea calda, iar eu o am mai rece. M-am intors in bratele lui ca sa pot fi cu fata la el, iar Harry a gamut adormit, dar nu a deschis ochii. Seara trecuta. Cantecul. Senzatia. Momentul de la geam. Toate se invarteau in capul meu in timp ce ii priveam chipul adormit si frumos. Si fara sa imi dau seama, zambeam. Eram ca doi indragostiti normali. Si asta imi placea. Afara inca era mohorat, dar chipul lui era tot soarele de care am nevoie. Harry a deschis un ochi somnoros si cand m-a privit, a pufnit amuzat si m-a intrebat:

-          De ce zambesti?

-          Ai vrea sa plang? l-am intrebat jucausa.

El a mai pufnit inca odata amuzat si dintr-o miscare, a ajuns de asupra mea. Parul ii era ciufulit si ochii inca obositi.

-          Voiam sa intreb de ce zambesti in timp ce te uiti la mine? a zis incet, s-a aplecat la gatul meu si si-a frecat nasul usor de el.

-          Vrei sa plang cand ma uit la tine? am intrebat.

El a ras si s-a ridicat de pe mine. Pe piept avea dungulite de la perna pe care a dormit. Boxerii ii atarnau periculos de jos, dar sincer, nu ma deranja. Eu eram doar in sutien de noaptea trecuta si in pantalonii mei largi. Eram mai bine acum.

Mi-am luat repede tricoul de pe jos pe mine. Ieri, Harry m-a uimit cat de grijuliu a fost. Nu stiam ca poate sa ii pese atat de cineva, sa fie asa bland si atent. Cand era ingrijorat, avea un rid care I se facea intre sprancene si care statea acolo pana se linistea. Felul in care imi vorbea si ma atingea ma faceau sa ma simt fericita. Nu mai conta nimic. Am coborat amandoi, el cu un tricou si pantaloni pe el acum, dar nu am avut timp sa facem nimic deoarece am auzit un ciocanit in usa.

Harry s-a dus si a intre-deschis-o, dar a deschis-o total cand i-a vazut pe baieti. Perrie a venit la mine si m-a imbratisat. Dar nu erau singuri. Mai era si Mike cu mainile pline de pungi.

-          Ei bine, buna dimineata! a spus el vesel.

Mike era imbracat la costum si cu parul perfect. Toti beietii si Perrie cu Nadia pareau extenuati. Aveau cearcane si umerii aplecati. Dar Mike era odihnit si bine dispus.

-          Nu mai e asa buna acum, i-a raspuns Harry nervos.

-          In regula, lume obosita si nervoasa! a spus Mike. In seara asta am ceva special pentru voi! Planul este asta: acum mergeti toti si va odihniti, iar apoi faceti dusuri si va imbracati frumos! Fetele, a spus dandu-ne la toate cate o punga, vor imbraca asta fara exceptie! Membrii gastii lui Alun vor veni la cina, iar voi veti fi foarte draguti cu ei si chiar le veti zambi.

Membrii gastii lui Alun?Perrie mi-a spus ca tipii aia au fost atunci la petrecerea lui Mike si au inceput sa impuste lume. Ei au impuscat-o pe Perrie si pe Harry! Ei erau sa ma impuste pe mine! Toti se uitau uimiti si cu ura. Nu le placea.

-          Esti nebun? s-a rastit Harry. Aia au incercat sa ne omoare! Ne-au impuscat pe mine si pe Perrie!

-          Asta nu e problema mea! a zis Mike mai serios.

-          La naiba ca e problema ta! i-a tipa Louis.

-          Si cum ramane cu faptul ca si noi i-am omorat oameni lui Alun? a intrebat Niall nervos.

-          Oh, aia. Am rezolvat. Au uitat. De aia vin aici. Se numeste impacare. Ati auzit vreodata de asa ceva?

-          In niciun caz! Nu fac asta! s-a rastit Niall.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum