Capitolul 35

21.9K 1K 128
                                    

Au trecut deja doua saptamani de la data de 5 septembrie si totul era asa frumos cu mine si Harry. Zilele mergeau la fel. Dimineata cand ma trezeam, de obicei, era plecat la treaba cu baietii, iar eu stateam cu Perrie toata dimineata pana se intorceau ei. Apoi, petreceam putin timp impreuna cu totii, iar serile erau doar pentru mine si Harry. Radeam, povesteam, faceam si dragoste, dar esentialul e ca totul era asa de frumos.

Era.

E ora trei noaptea si eram in baie si plangeam in hohote. Apa de la dus mergea de ceva timp ca sa imi ascunda suspinele indurerate. Cum de a disparut totul? Unde era Harry al meu? Eram pe jos pe gresia rece doar intr-o rochie vaporoasa si cu machizjul intins pe fata. Genunchii imi erau ridicati la piept si imi ascundeam fata in ei.

CU 17 ORE IN URMA

M-am trezit la ora zece si nu am fost surprinsa cand am vazut patul gol. M-am invartit pana am ajuns pe partea lui si am tras aer in piept puternic. Mirosul lui inca era pe perna calda. M-am ridicat si mi-am luat niste haine de casa. Am coborat scarile repede si am ramas uimita cand nu am gasit-o pe Perrie in sufragerie. De obicei, la ora asta, ea se uita la emisiunea ei preferata, dar acum totul era linistit. Niciun zgomot. Panica incepea sa isi faca loc in sufletul meu. Am auzit zgomot din bucatarie. Am impins usa cat de incet am putut si am ramas uimita.

Carliontii aia dezordonati si spatele asa de bine facut au fost primul lucru pe care l-am vazut. Am mers incet in spatele lui si i-am cuprins abdomenul cu mainile mele. El m-a privit cu un zambet dansandu-i pe buze si s-a intors ca sa ma sarute.

-          Nu pot sa cred ca esti aici! am zis entuziasmata cand ne-am indepartat.

-          Zi libera.

-          Unde sunt ceilalti?

-          Profita de ziua libera.

-          Deci suntem numai noi doi? am intrebat confuza.

-          Mhm… a raspuns sarutandu-mi usor gatul.

A urcat incet pana la urechea mea si apoi mi-a soptit cu vocea usor ragusita:

-          Te bucuri ca am ramas azi acasa?

Apoi mi-a muscat lobul urechii, iar eu am scos un mic geamat de placere.

-          Am sa iau asta ca si un da, a concluzionat zambind.

Buzele lui le-au atacat pe ale mele. Sarutul a devenit rapid pasional, dar bine calculat. Mainile lui mi-au prins fesele si le strangeau usor. Am luat controlul si am inceput sa ii sarut linia maxilarului, trecand apoi la gatul sau. Am auzit un mic marait din gatul sau, iar apoi m-a ridicat cu bratele lui puternice si a urcat scarile cu mine agatata de el si razand. M-a trantit pe pat si mi-a scos tricoul, lasandu-mi pieptul gol. L-am privit lingandu-si buzele, dar l-am tras intr-un sarut nebun ca sa nu ma mai simt asa de intimidate de el. Mainile lui au mers la pantalonii mei scurti pe care i-a dat jos repede, dupa care si i-a scos si pe ai lui. Mana lui cauta ceva in sertar grabit si a intrerupt sarutul numai cat sa desfaca prezervativul. Asta avea sa fie bine!

PREZENT

De ce nu puteam ramane in sfera aia de fericire? Ziua a inceput atat de bine. Dimineata am avut un moment intim cu el si apoi am stat imbratisati pentru mult timp. M-am ridicat si mi-am tras nasul. O ciocanitura in usa m-a facut atenta.

-          Alice! i-am auzit vocea estompata.

Mi-am trecut degetele pe sub ochi incercand sa sterg negreala care deja arata inspaimantator.

-          Alice, la naiba, stiu ca esti acolo! Deschide usa asta nenorocita!

Era atata ura in vocea lui. Am umezit o hartie si am continuat sa indepartez machiajul de la ochi. A lovit cu putere usa incat, pentru un moment, am crezut ca o sa cada, dar nu s-a intamplat asa. A urmat un moment de tacere, dupa care vocea lui, cu un calm fortat, a vorbit din nou:

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum