Capitolul sase

29.8K 1.3K 343
                                    

ALICE’S POV

Stau cu capul pe picioarele lui Harry si cu spatele lipit de corpul lui. Mana mea o tine pe a lui si il pot vedea pe Louis uitandu-se pe furis la noi din cand in cand. De ce fac asta? De ce ma simt in siguranta in bratele unui criminal? De ce ii tin mainile care au ucis persoane si prin care au trecut bani murdari. De ce ma simt asa comfortabil langa cel care cu putin in urma m-a lovit?

Iar apoi ti-a sarutat toate vanataile. Imi aud vocea din capul meu completandu-ma.

Harry m-a lovit. Inca simt durerea. Nu am uitat. Toata rautatea care e in el si toate infractiunile pe care le comite si faptul ca m-a rapit ma fac sa ma simt dezgustata de mine acum.

Da, dar te-a salvat de la un viol, ti-a dat mancare si s-a ingrijit de tine.

Ugh, sunt asa confuza. Harry e asa de bipolar. Nu il pot suporta. Momentul acela, a fost un moment de slabiciune. Nu sunt atrasa de el. Adica, normal, il consider sexi si aratos si baiatul cu ochii cei mai frumosi, dar nimic mai mult. Personalitatea lui ma dezgusta. Eu ma dezgust. Adorm prinzand o privire cu subinteles din partea lui Louis, dar aleg sa o ignor si doar sa imi dau ochii peste cap. Ce naiba vrea si el? Imi inchid ochii, dar nu adorm imediat. Stau si ma gandesc la momentul meu de slabiciune in timp ce simt degetul mare a lui Harry facand miscari absente pe pielea mea. Se simtea asa placut. Simplul lui gest era recomfortant. Adorm.

                                                        * * *

Sunt trezita cand imi simt umarul zgaltait de cineva. Deschid ochii somnoroasa si il vad pe Liam.

-          In sfarsit te-ai trezit! spune el clar scos din sarite. Cum naiba dormi asa adanc?

Nu mai eram in bratele lui Harry. Eram intinsa pe toata bancheta din spate singura. Am coborat din masina si i-am vazut pe toti baietii schimbati in alte haine. Erau cu bluze cu maneci lungi si l-am vazut pe Zayn chiar cand isi punea un pistol la spate.

-          Ce se intampla?

-          Suntem aproape de Las Vegas! raspunde Niall. Politia patruleaza foarte mult de cand suntem noi in oras si ca sa nu riscam sa ne prinda ne ascundem tatuajele prin care ne-ar putea identifica. Copoii dracului, mereu misuna si isi baga nasul peste tot!

Politie? Asta e! Sansa mea! Harry nu i-ar putea impusca pe toti, iar eu as fi salvata, iar ei prinsi.

-          Tu, pisicuto, spune Zayn, ai face bine sa joci dupa regulile noastre sis a nu ne dai de gol, ca de nu…

-          Ca de nu ce Zayn? intreaba Harry usor ofticat. Zayn priveste in jos si isi incoarda maxilarul. Deci, papusa… continua Harry.

-          Nu imi spune asa! i-o tai eu.

El rade scurt dupa care continua:

-          Tu vei sta cuminte cu mine in spate si iti vei juca rolul daca se intampla sa ne opreasca politia. O sa iasa urat daca nu. O sa moara multi oameni si sa nu crezi ca poti sa scapi. O sa omor fiecare om ca sa ajung la tine si apoi o sa te omor si pe tine, dar asta dupa ce o sa iti chinui familia in fata ta si o sa ti-o trag de nu o sa poti respira fara sa doara. Si da, stiu unde sta familia ta. De acord?

Nu am putut face mai mult decat sa dau din cap afirmativ. Imi era teama pentru mine, familia mea si restul oamenilor. Nu puteam scapa din asta. Ne-am urcat in masina, iar Harry s-a asezat langa mine pe bangheta din spate ca sa se asigure ca nu fac vreo prostie. De data asta nu m-a tras aproape de el si stateam in capete diferite fiecare privind pe geam in tacere. Si a redevenit Harry pe care il stiu si il urasc. Dupa putin timp, vad o placuta cu Las Vegas. Mainile lui Harry ma trag mai aproape dur. Bineinteles, nu se putea sa ne dam de gol ‘acoperirea’. Mi-am dat ochii peste cap si mi-am pastrat privirea pe geamul masinii. Louis a inceput sa vorbeasca cu Harry de lucruri marunte pana cand Louis a injurat:

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum