Capitolul 31

25.3K 1.1K 271
                                    

M-am trezit cand am simtit ceva pe pielea mea calda. Mi-am deschis ochii si l-am vazut pe Harry deasupra mea. Imi saruta stomacul usor si ma gadila cu carliontii.

-          Harry, am zis adormita.

-          Bun, esti treaza! a zis cu un zambet pe buze.

Apoi s-a ridicat si m-a sarutat. Am scancit usor cand s-a presat de locul unde am fost injunghiata. Si-a strans ochii si a stat putin deasupra mea. Apoi s-a ridicat si a iesit din camera. Ok. M-am ridicat, dar o durere m-a strapuns. Cam totul durea pe interior si si pe exterior. Dar, macar una dintre ele, era o durere placuta. M-am imbracat repede. Cand Harry s-a intors, eu eram deja si cu bandajul schimbat. A adus si niste genti cu el.

-          Nu! am zis ca si un copil trist. Plecam?

-          Da, ne intoarcem in Las Vegas, a raspuns si a inceput sa se imbrace si el.

Am facut bagajul repede, nu aveam cine stie ce lucruri. El a luat si bagajul meu si m-a ajutat sa merg la lift.

-          Esti in regula? m-a intrebat in timp ce liftul cobora.

-          Da!

-          Sigur?

-          Sigur! i-am raspuns cu un zambet mare.

Am mers la masina unde ne-am intalnit cu baietii. Era destul de devreme, iar soarele inca nu rasarise. Am mai tras odata aer in piept. O sa imi lipseasca aerul asta. Am urcat in masina cu Louis si Niall. La inceputul drumului am ras impreuna si am povestit, iar apoi m-a luat somnul. Uram sa merg cu masina! Asa ca m-am sprijinit de geamul rece si am adormit.

M-am trezit intr-un pat mare si confortabil. Patul lui Harry. Inca era noapte si ceasul indica ora trei. L-am  cautat peste tot. Nu era nicaieri. Ceilalti inca dormeau, iar casa era prea linistita. Am auzit niste sunete din  camara. Am luat-o pe scari si prin garaj. Cand am ajuns in sala de antrenament, l-am vazut pe Harry. Lovea un manechin rapid si in continuu, cu mainile goale. Erau miscari asa de nervoase si pline de ura. La un moment dat, a lovit asa de tare papusa incat s-a rasturnat si a cazut cu un zgomot oribil, iar Harry a lovit peretele si i-a creat mici crapaturi. Am coborat scarile de metal care au scartait. El m-a privit cu ochii aceia violenti.

Am pus mana pe umarul sau si i-am luat mainile intre ale mele. Erau zgariate si julite. Am oftat dezabropator si l-am dus la chiuveta din colt. Am pus apa pe ele, iar Harry si-a strans mana intr-un pumn. Le-am clatit putin si apoi i-am sarutat incheieturile degetelor.

-          Hai in pat! am zis usor.

Nu stiam de ce era aici jos sau de ce era asa nervos. Voiam doar sa il opresc. El m-a urmat spre scari si pana in camera fara sa comenteze. Am intrat in pat si m-am apropiat de pieptul sau rece. Am adormit.

*

M-am trezit cand deja era tarziu. Harry inca dormea. M-am ridicat incet ca sa nu il trezesc si apoi, chiar cand am vrut sa deschid usa, vocea lui ragusita s-a auzit usor impacientata:

-          Ce faci?

-          Cobor pana jos sa beau apa.

El s-a fosnit in pat si apoi nu a mai zis nimic. Am coborat, am baut si apoi m-am intors. Casa linistita si nimeni nu misca. Mi-am schimbat plasturele si mi-am luat medicamentele. Inca durea foarte tare, dar am incetat sa ma mai plang. M-am dus inapoi la pat. Era ora patru dupa-amiaza.

-          Harry! am zis ca sa il trezesc.

-          Hmm? a intrebat el.

-          E ora patru dupa-masa! Hai sus!

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeWhere stories live. Discover now