Capitolul 13

23K 1.1K 402
                                    

In sufragerie statea o fata. Si ce mai fata! Inalta, cu picioarele lungi si subtiri, talie micuta, dar forme foarte generoase. Avea o fata perfecta: un nas micut, un zambet larg care ii dezvelea dintii albi si perfecti, nicio impuritate, si doi ochi albastri patrunzatori. Parul ei era lung pana in talie si usor buclat de culoare neagra. Era imbracata intr-o rochie albastru deschis stramta si scurta care o punea in evidenta. Cum dumnezeu au incaput pepenii aia acolo?! Tinea in mana o geanta mai rosie decat unghiile ei lungi care aratau ca sic and ar fi omorat pe cineva chiar inainte sa vina la noi.

Iar acum, intrebarea care se putea citi si pe fata mea: Cine naiba mai e si asta?!

M-am uitat la ceilalti deoarece era o liniste stanjenitoare si parca numai eu ma mai puteam misca dintre toti. Niall se uita la decolteul ei insistent, Liam a ramas impietrit cu o sticla de alcool in mana, Louis era sprijinit de canapea, cu mainile in buzunar si o scana din cap pana in picioara, Zayn o privea cu gura usor deschisa, Perrie o privea cu ura, iar Harry… Harry o privea fara emotie. Nici macar o tresarire nu a avut. Ea se uita la toti ca un leu care isi urmareste prada. Perrie si-a dres vocea si toata lumea a tresarit, toti in afara de fata necunoscuta si Harry.

El inca o privea insistent si fara emotie. Nici macar nu cred ca a clipit. De ce o fixa asa? O ura? Cat de tare trebuia sa o urasca pentru a ii arunca asa priviri ucigase. Oare ce i-a facut? De ce o uraste asa tare Harry?

In timp ce eu imi insiram intrebarile astea in cap, care imi dadeau un ciudat sentiment satisfacator si de superioritate, Harry a ranjit spre fata si a mers cu pasi hotarati spre ea. I-a pus o mana pe talie si a tras-o mai aproape, iar cu cealalta i-a cuprins fata. Ea si-a dus mainile in jurul gatului sau si au inceput sa se sarute… in fata mea… cu toti de fata… fara pic de jena… in timp ce baietii fluierau… pentru cinci minute. Cum aveau atata aer? Ar fi fost mai bine daca nu as fi vazut cum isi lingeau fetele. Un sentiment ciudat si enervant mi-a cuprins toata fiinta. In stomac aveam un ghem care se tot strangea, mainile imi transpirau, capul imi zvacnea si imi venea sa lovesc pe cineva. Dupa ce s-au terminat, fata a spus cu o voce increzatoare si enervanta:

-          Buna si tie, Harry! Mi-a fost dor de tine si de… asta!

Harry a zambit pervers si i-a facut cu ochiul. Pot sa jur ca am auzit un vas de sange puscandu-mi de nervi. Cine era si asta? Si cine se crede sa vina aici si sa se… mozoleasca (,) cu Harry?

-          Deci, Nadia, ce te aduce aici? a intrebat Liam muscandu-si usor buza.

Nadia? La petrecerea lui Mike de aseara a trebuit sa luam o servieta pe numele Nadia. Pentru ea era? Wooow! Am spus cumva “a trebuit sa luam” ? Plural? Nu pot sa cred ca deja ma bag in aceeasi oala cu ei sau cu Nadia.

-          Ei bine, dragutule, cred ca aveti ceva ce imi apartine. E dreptunghiulara, neagra, importanta si scrie numele meu pe ea. Idei?

Harry a zambit. Chiar a zambit la o gluma. Ok, cine e tipa asta?

-          Ne putem ocupa de asta dimineata! a spus Niall care era cel mai beat dintre toti. Acum haideti doar sa sarbatorim ca nu am dat coltul la petrecerea aia nenorocita!

Toti s-au asezat pe canapea, dar eu mi-am simtit mana prinsa si trasa in bucatarie. Perrie s-a sprijinit de masa si a expirat cu putere.

-          Cine era aia? am intrebat in soapta deja enervata. Din cate mi-am dat seama, Perrie era la fel de nervoasa ca mine.

-          Aia era Nadia. Si e o fufa care nu poate sta pe fundul ei.

-          Lucreaza si ea pentru Mike, la fel ca baietii?

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum