Capitolul 56

28.3K 1.1K 742
                                    

Pentru o citire mai buna ascultati piesa din descriere "Bumper Cars" de la Alex and Sierra. Xx

Capul mi-a lovit pamantul rece mai tare de data aceasta, iar hainele mele erau parca inexistente. Jeremie a intrat in mine cu putere, ranindu-ma din nou, iar eu am strigat indurerata. In mana aveam deja arma si m-am indreptat fara sa mai gandesc spre tampla lui. Am apasat pe tragaci, iar acesta a cazut peste mine, patandu-ma cu sange. Am incercat sa-l dau jos, dar nu puteam. Am incercat sa ies de sub el, dar nu reuseam sa ma misc. Eram blocata sub corpul lui masiv si urat mirositor, imbibat cu sange. Tipam, plangeam si loveam in toate directiile, dar totul era in zadar.

Mi-am deschis ochii si mi-am vazut reflexia ingrozita in ochii intunecati ai lui Harry care statea de asupra mea. Respiram rapid si ma simteam claustrofobica sub corpul lui greu. Jeremie. Asa statea si Jeremie de-asupra mea pe straduta aceea.

-          Alice, ce naiba ai visat? a intrebat frustrat, dar inca statea peste mine.

-          Am avut un cosmar, poti sa te dai de pe mine, te rog? am intrebat, stergandu-mi sudoarea de pe frunte si de sub ochi.

-          Cosmar cu cine? a insistat, fara sa ma asculte.

-          Nu stiu, a fost ciudat, am raspuns rapid. Da-te, te rog, Harry.

-          Te urmarea cineva sau ce? S-a intamplat pe strada?

-          Harry, da-te de pe mine! am zis autoritara, cu vocea ridicata.

El s-a indepartat imediat si m-a lasat sa ma ridic. Mi-am privit tricoul. Il simteam greu din cauza sangelui intarit, dar nu era nimic acolo.

-          Ce se intampla, iubito? a intrebat el cu un calm de suprafata.

-          Am avut un cosmar, am raspuns, strangandu-mi mainile intr-un pumn ca sa le opresc din tremurat.

-          A fost real pentru tine, a spus el cu o voce mai ridicata.

Respiram din ce in ce mai repede in timp ce ma gandeam la momentul cand Jeremie m-a violat.

-          Nu ma poti inchide afara, Alice! a insistat Harry.

Tot corpul mi s-a incordat si brusc mi s-a facut rau si am ametit. Inima imi bubuia si ma simteam de parca urma sa lesin. Am incercat sa-i raspund, dar nu puteam din cauza respiratiei mele precipitate care si asa se simtea insuficienta. Ah, la naiba, am un atac de panica.

-          Alice? a zis cand si-a dat seama ce se intampla din nou.

Am incercat sa-mi linistesc respiratia, dar tot ce simteam era panica. Privirea mi s-a intunecat si totul semana cu straduta aia infecta in care am fost violata. Toata noptile acelea friguroase pe care le-am petrecut pe strazi imi trimiteau fiori pe spate si nu ma puteam gandi la altceva in afara de moartea lui Jeremie. A murit asa cum o sa mor si eu. O sa mor si apoi ce? O sa il vad pe Jeremie? Toate astea nu o sa mai existe, nu o sa mai simt niciodata nimic, nu o sa mai exist material vorbind. De ce i-am facut asa ceva lui Jeremie?

Mainile lui Harry au vrut sa se aseze pe obrajii mei, dar m-am tras in spate, scotand un sunet inuman de frica. Mi-am acoperit ochii cu mainile, dar m-am simtit ca si intr-un mormant micut care se strange peste mine. Harry s-a ridicat si s-a asezat in fata mea, tragandu-ma de glezne spre el. Totul parea ca pe straduta cand unghiile lui Jeremie s-au infipt in gleznele mele. Am incercat sa ma prind de asternut, dar l-am tras dupa mine. Credeam ca urmatorul pas avea sa fie ruptul hainelor, dar in schimb mainile lui Harry s-au asezat in jurul meu, tstrangandu-ma strans in brate. Asa de stransa incat ma sufoca. Nu puteam sa respir si el ma face sardina?

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeWhere stories live. Discover now