Capitolul sapte

23.4K 1.3K 105
                                    

M-am trezit cand am simtito raza de soare pe fata mea. Pentru un moment am uitat unde sunt. Pentru un moment, totul parea a fi un cosmar. Pentru un moment am crezut ca nu s-a intamplat nimic. Pentru un moment. Corpul meu era invaluit de raceala din camera. Harry nu mai era in pat. M-am dat jos incet si mi-am schimbat hainele. Mi-am inlocuit costumul de baie cu lenjerie normal neagra pe care am luat-o din punga pe care baietii au luat-o pentru mine. Am imbracat un maiou albastru si niste pantaloni scurti negri. M-am incaltat cu niste conversi pe care i-am scos tot din punga. Punga asta era ca geanta fara fund a lui Mary Poppins.  Mi-am pieptanat parul si mi-am spalat dintii cu periuta pe care am gasit-o in plasa.

Baia lui Harry era imensa. Nici nu credeam ca o baie putea fi asa mare. Pe peretele stang era o oglina uriasa si sub ea era chiuveta. Avea o cada de baie lipita de peretele cel mai indepartat care era foarte mare, iar pe peretele drept avea si o cabina de dus si un dulap mai aproape de usa.

Dupa ce am terminat cu pregatirile, am coborat scarile. Erau multe holuri si culoare intortochiate si abia am reusit sa ajung in sufragerie. De pe canapea se auzeau sforaiturile usoare a lui Louis. Un zambet mi-a luminat fata la gandul ca nu a putut dormi in camera lui din cauza zgomotului facut de Perrie si Zayn. Am intrat in bucatarie unde am vazut un Harry ce purta niste pantaloni de trening lungi, iar in rest nimic. Pantalonii ii lasau la vedere V line-urile lui trasate perfect. Facea niste ochiuri. S-a uitat la mine cu ochii somnorosi si parul putin ciufulit care ii venea in ochi. Nu mi-a spus nimic. Raceala inca se mentinea intre noi. Mi-a scanat tot corpul, din cap pana in picioare, si eu m-am simtit rusinata din nou cu corpul meu. I-am intrerupt “scanarea” nepoliticoasa si m-am asezat la masa, cu spatele la el. L-am auzit pufnind in spatele meu. Dupa putin timp, Harry mi-a pus in fata doua ochiuri si paine prajita. I-am multumit si ne-am pus amandoi pe mancat. In liniste. Doar tacamurile care se loveau de farfurie se mai auzeau. Probabil ca baietii dormeau pana tarziu deoarece jaful si condusul i-a epuizat. Saracutii de ei. *nota de sarcasm*

Dupa ce am terminat, m-am ridicat sa imi pun farfuria in chiuveta. Cand voiam sa ies din bucatarie, mainile lui Harry au blocat usa. M-am uitat confuza la el. Ochii ii erau pierduti undeva dincolo de mine. Apoi, brusc, m-a prins de talie si m-a pus pe bancul e lucru. Mainile lui au urcat la fata mea si mi-au prins capul. Si-a zdrobit buzele in ale mele. Am fost asa socata incat nu am stiut ce sa fac. Nu i-am raspuns. El era un criminal. A inceput sa imi sarute gatul si linia maxilarului. Criminal. Criminal. Criminal.

In sfarsit, cand mi-am venit in fire, l-am impins departe de mine cu toata forta. Nu puteam face asta. Nu voiam sa fac asta! Nici macar nu voiam sa fiu in orasul asta! Nu voiam s ail cunosc pe Harry Styles, liderul gastii care omoara/jefuieste/face trefic/etc.

Prima data, Harry a parut confuz. Apoi, ochii lui au devenit negri si maxilarul i s-a incordat. Era nervos. M-a privit cu ura, iar eu eram paralizata. Mana lui a facut o miscare brusca si a lovit cu putere blatul de masa de langa chiuveta. Apoi inca o data. Si din nou. Si din nou. Apoi a strigat catre mine:

-          Ce e gresit cu tine?

Ochii mei erau atintiti spre mana lui sangeranda. Amintiri din primul moment cand m-a lovit cu piciorul au revenit. Imi era mai mult decat teama. Imi era groaza ca eu voi fi lovita de pumnul acela sangerand. Asa ca am fugit. Am luat-o la goana pe usa si apoi pe scari in sus ca sa gasesc un loc in care ma pot ascunde. Camera lui Harry avea cheie, deci puteam sa stau acolo pana se mai linistea. Si pana la urma, ce am facut asa rau? L-am respins? Nu am facut nimic rau.

Pasii grei si rapizi a lui Harry se auzeau in urma mea. Am ajuns la cxamera lui Harry sic and am vrut sa o inchid, corpul masiv al lui Harry m-a oprit. A intrat incet in camera si a inchis usa dupa el. Eu m-am dat mai in spate. Amuzant e ca nimeni din casa nu s-a trezit. Poate sunt obisnuiti sa doarma in zgomot. Harry era infricosator de calm acum. Inima imi batea cu putere in urechi. El s-a apropiat si a lasat un ras rautacios si scurt sa ii scape. Atat mi-a fost!

Stiu ca acest capitol a fost FOARTE scurt, dar am incercat sa pun putin suspans. >:) Continuarea va fi in capitolul urmator. Va rog, daca cititi, dati un semn de viata! Am nevoie sa stiu ca nu scriu pentru nimic si ca imi pierd vremea. Votati sau comentati sau ceva ca sa stiu ca sunteti acolo. Multumesc celor care citesc! Xx

PS: POVESTEA VA DEVENI MAI VIOLENTA SI MAI INTORTOCHIATA DE ACUM INAINTE! DACA NU ITI PLAC ACEST GEN DE LUCRURI, NU MAI CITI DEOARECE NU VREAU SA AM PROBLEME CU NIMENI! MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum