Capitolul 42

21.1K 1K 233
                                    

Stateam in masina si ma uitam la ecranul laptopului. Sophia statea la o masa singura si se prefacea ca se uita pe telefon in timp ce scana sala. Dansase cu mai multi tipi ca sa acopere toate unghiurile, dar nu si-a gasit tipul necunoscut. Vedeam tinta la masa privata cu un client. Il vedeam pe Francesc la bar care se uita periodic dupa Paul. La cateva lcouri distanta stateau Perrie si tipul nostru care isi intrau in rol foarte bine. Din cand in cand vedeai ca gesticuleaza mai mare sau observai privirile atintite. La o masa era Arnold cu o carte in mana, iar Rita statea la masa de biliard, privindu-l discret. Jason statea la bar privind meciul de fotbal, iar Lola il privea de pe ringul de dans.

Prima care a actionat a fost Rita. S-a dus la Arnold si i-a spus ceva, iar el a raspuns, iar ea a ras. Arnold a invitat-o sa stea jos. Au inceput sa vorbeasca, iar cei care stateau in masina cu mine imi explicau despre limbajul corpului si strategie. In timp ce ei vorbeau, tipul nostru a lovit-o pe Perrie, iar ea a cazut pe jos ca un sac de cartofi. Imediat, Francesc a sarit si l-a luat la bataie pe tip. barmanul i-a separate si l-a scos afara pe tipul nostru care trebuia sa se duca in alta parte, unde erau si baietii nostri. Francesc a incercat sa o ajute pe Perrie, dare a i-a refuzat mana si s-a ridicat singura. Si-a sters o dara de sange din buza si a luat o pozitie ostila fata de Francesc, dar apoi, s-a dus langa el. In timpul asta, Lola s-a impiedicat in fata lui Jason, iar el s-a ridicat sa o ajute. Lola a incercat sa plece de langa el, dar, la insistente, s-a asezat langa el. Sophia a spus ca l-a repedat pe omul misterios si s-a ridicat, mergand spre el. Ne-a spus ca il cheama Bert si era intr-un scaun cu rotile. Au vorbit despre ceva, iar el a iesit cu ea. Rita l-a luat pe Arnold la biliard, Lola il tinea ocupat pe Jason, iar Perrie il saruta pe Francesc. Unul din tipii din masina si-a dus mana la casca din ureche si apoi a zis:

-          Baietii au terminat cu miniunea, dar nu au gasit nimic in apartament. Acum se duc la sediul mic. Haide, papusa, a spus privindu-ma. Sa inceapa petrecerea! Trebuie sa il mai retii cel putin jumatate de ora. Uite-l ca se ridica! Bafta!

Am iesit din masina si am inceput sa fug spre bar. L-am vazut si m-am uitat intr-o laterala. M-am lovit cu putere in umarul sau si am cazut pe jos.

-          Vezi pe unde mergi! am zis morocanoasa.

O mana m-a ajutat sa ma ridic, iar eu am acceptat-o. Aveam un toc rupt, asa ca m-am descaltat. Paul era si mai dragut in realitate.

-          Daca nu gresesc, a spus cu un accent britanic proeminent, tu ai fugit in mine.

Am rosit putin. Mi-am incordat abdomenul asa cum invatasem si am aplicat tot ce imi mai aminteam.

-          Imi p-pare rau, sunt asa ametita!

-          De ce fuge o fata frumoasa ca si tine pe strazile din New York imbracata intr-o rochie asa frumoasa.

-          De ce pune un tip ciudat intrebari unei fete necunoscute care se sperie usor?

-          Dar nu am vrut sa te speriu! Te rog, lasa-ma sa te duc cu masina mea, avand in vedere ca ti-am distrus pantofii.

-          Fara suparare, dar abia te-am cunoscut.

-          Si? a intrebat el cu un zambet.

-          Si de unde stiu ca nu esti un criminal?

Ei bine, stiu ca esti criminal, de aceea sunt acum aici, inghetand de frig!”

-          Am eu fata de criminal? m-a intrebat el razand.

Da, ai o fata de maniac!

-          O fata nu poate fi niciodata prea grijulie, am raspuns.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum