Capitolul doi

27.9K 1.4K 243
                                    

Dupa masa de pranz pe care am avut-o la restaurantul complexului acvatic ne-am reintors in apa. Am intrat intr-un bazin in care nu mai era nimeni, iar apa crestea pe masura ce te indapartai de margine. Am inceput sa ne stropim sis a ne jucam in apa. In timp ce fugeam, piciorul mi-a  alunecat si as fi intrat complet sub apa daca nu ma prindeau doua maini.Era Adam. Un zambet strengar i-a aparut pe buze.

-          Fii mai atenta data viitoare, da?

-          D-da, mersi! i-am raspuns.

Ochii lui negri ma fixau si nici nu mi-am dat seama ca nu mi-a dat drumul din bratele lui puternice. Momentul nostrum a fost intrerupt de zgomotul unor sarituri in apa. M-am desprins din bratele sale si m-am uitat spre prietenii mei. Toti se uitau undeva dupa mine. baietii se uitau ciudat, dar fetele aveau zambete prostate pe fata. M-am intors. Ochii mi-au cazut asupra celor patru baieti care se prosteau in apa si strigau. Pe margine, baiatul cu carlionti ciocolatii ii privea amuzat. Si-a ridicat privirea spre mine, iar zambetul i-a disparut. Cand l-a vazut pe Adam langa mine, putin prea aproape decat era nevoie, ochii I s-au innegrit si parca trimiteau venin spre el. Cariontatul a sarit in apa  si le-a spus ceva celor patru prieteni ai sai. Apoi toti s-au uitat la mine fara nicio mimica.

Mi-am lasat privirea in jos si m-am intors la prietenii mei. Fetele tot faceau comentarii la adresa baietilor misteriosi cu care imparteam un bazin acum. Chiar si cu distanta mare de apa care se afla intre noi, tot nu ma simteam comfortabil cu ei. Oh, dar pentru Dumnezeu! Ce e gresit cu mine? Doar nu o sa ma ia pe sus si o sa ma duca in cealalta parte a lumii! Sunt penibila cu gandurile mele de pisica speriata.

La un moment dat, baietii au hotarat sa mearga pana la bar si sa isi ia ceva de baut, iar Amanda, Claire si Lexi s-au oferit sa mearga cu ei. Eu si Sisi am ramas singure in bazin cu baietii misteriosi.

-          Ma duc pana la baie, a spus Sisi.

-          Vin cu tine! am adaugat eu grabita. In niciun caz ramaneam cu ciudatii aia cinci.

-          Oooo, ti-e frica? a inceput sa ma tachineze Sisi.

Mi-am dat ochii peste cap si am urmat-o afara din bazin.

-          Intrecere! a strigat Sisi si a inceput sa fuga inaintea mea.

Am aruncat o privire spre cei cinci baieti. Erau departe de margine si nu erau atenti. M-am aplecat si i-am ridicat prosopul lui Sisi pe care l-a lasat in urma ei. Am pornit incet in directia in care a luat-o Sisi cand o mana mi-a prins incheietura.

M-am intors confuza. Pulsul mi-a luat-o la goana, iar picioarele mi-i se inmuiau. La naiba!

Heei! Stiu, partea asta e cam scurta, dar o sa ma revansez! ^.^ Puteti sa imi spuneti va rog cum vi se pare povestea? Sau sa imi dati sfaturi? Spuneti-va parerea, fie ea buna sau rea. :) Multumesc pentru ca cititi! Xx

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum