Capitolul 28

25.1K 1.2K 290
                                    

Asta trebuie sa fie un vis! Am nevoie sa fie un vis! Te rog, Doamne, sa fie un vis!

In pragul unei usi albe statea, sa vezi surpriza, Nadia! Ah, ce dor mi-a fost de ea! *nota de sarcasm*. Parul ii era intr-o coada in varful capului foarte aranjata, iar varfurile ii atingeau umarul. Rochia rosie cu maneci scurte si guler pe care o purta ii venea stransa pe corp si avea niste tocuri la fel de sangerii.

A venit catre noi ca o felina. A venit catre Niall si l-a sarutat brusc. M-am incruntat la ea, dar Niall a indepartat-o repede. Cred ca nu isi imparteau si fetele. Primul meu impuls a fost sa o lovesc. Tare. Dar nu am facut-o.

-          Ei bine, v-a fost dor de mine? a intrebat zambitoare.

Nimeni nu a spus nimic. Harry nu a reactionat nicicum. Se uita perplex la ea. Mike a venit intre noi cu un pahar de bautura in mana.

-          Nu fiti asa entuziasmati! a spus sarcastic. Acum, luati loc sa vorbim despre maine noapte!

Nimeni nu s-a asezat, iar cand Mike a vazut ca nu aveam de gand sa ne miscam nicunul, a oftat si a spus:

-          Maine seara, baietii lui Alun vor fi la barul de pe strada asta, a zis si i-a dat lui Harry o hartiuta galbena. Si vor fi trei. Si ce le place barbatilor sa mearga cu bautura? Fete! Asa ca cele trei domnisoare vor fi diversiunea noastra!

Iar trebuie sa fiu diversiune? Ultima data eu nu am patit nimic, dar omul acela a murit dupa chinuri inimaginabile.

-          Ele cu baietii lui Alun? Pe naiba! a zis Louis nervos.

-          Pe naiba ca da cred ca voiai sa spui! a zis Mike. Sunt perfecte. Daca o trimitem doar pe una va iesi urat, daca trimitem 2, unul ramane pe dinafara, dar daca trimitem trei, o sa fie perfect!

-          Nu! Oricum ne stiu prea multi de aici! a zis Zayn hotarat.

-          De aceea le trimitem pe fete! a zis Mike mai tare.

-          Ce naiba nu intelegi din nu?! a strigat Harry nervos si s-a ridicat in picioare.

Harry a ramas tacut pana in momentul acela, dar i se citeau nervii pe fata.

-          O sa ne omori pe toti, cretinule! Putin imi pasa de Alun si de transporturile tale daca asta inseamna ca noi o sa murim! a continuat Harry.

Mike era asezat pe un scaun si se uita prostit la Harry. El s-a dus si s-a aplecat la el. L-a impuns cu degetul in piept si i-a strigat nervos:

-          Daca tu nu esti in stare sa iti rezolvi problemele, lasa-ne pe noi in pace! Si dupa ce o sa ne omoare si o sa ne arunce undeva prin canal, o sa mori si tu dracului! Idiotule!

Dupa ce i-a strigat toate lucrurile astea in fata, a iesit din apartament trantind usa. Am tresarit la fiecare cuvant de al lui. Era infuriate la culme si asta ma speria. Mike a ramas uimit la fel ca si Nadia si Liam, Louis aproba mandru din cap, iar Zayn si Niall erau si ei nervosi. M-am ridicat si am iesit dupa Harry. Am urcat pe scari pana la etajul cu camera noastra pentru ca liftul venea prea greu. Am batut la usa. Ea s-a deschis brusc, iar vantul mi-a suflat cateva suvite. Am intrat si l-am vazut pe Harry afara, pe balcon, fumand o tigara. Am inchis usa si am mers dupa el.

-          Ha-

-          Acum nu e momentul, Alice! m-a intrerupt el nervos.

Tigara parca era gata sa se rupa in mainile lui. Nici nu o indeparta prea tare de la buze si o termina din cateva fumuri. Ochii ii erau injectati cu ura. Langa el era o sticla cu whisky deja inceputa. Si atunci mi-a fost frica.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeWhere stories live. Discover now