Capitolul 16

26.3K 1.2K 251
                                    

Mergeam deja de mai bine de trei ore si ma dureau toate in corp. Tot drumul am ras si am glumit. A fost chiar placut. Chiar cand ma pregateam sa intreb unde mergem si daca mai avem mult, am vazut o placuta cu Los Angeles. Un zambet mi-a luminat fata si nu am mai simtit atata bucurie de cand m-au rapit. Mi-am dorit toata viata sa ajung in Los Angeles si sa merg pe plaja. Parca alt aer era aici si parca alti oameni traiau aici. Probabil Harry mi-a vazut reactia si a intrebat retoric:

-          Iti place?

-          Da! Dar ce facem aici?

-          Trebuie sa rezolvam cu baietii ceva si nu o sa stam prea mult.

Sincer, m-am cam intristat deoarece credeam ca urma sa mergem la mare. Am oprit pe o straduta laturalnica pe care nu era nimeni. Ne-am dat jos din masina si am ramas socata cand am vazut portbagajul masinii lui Zayn plin cu arme. Toti aveau cel putin doua arme la ei si unii chiar si un cutit. Liam avea un calculator si tasta repede sip area concentrate pe ce facea. Nu am fost surprinsa cand am vazut-o pe Nadia incarfcandu-si pistolul, dar am fost socata cand Perrie si-a pus cagula neagra pe fata, si-a pus pistolul la spatele pantalonilor si a luat un cutit in mana. Deci si ea facea lucruri din astea? Cum putea sa tina o arma care chiar ucide oameni in mana? Putea sa fie ranita. Toti aveam masti pe fata, iar eu ma uitam prostita la ei. De asta am venit pana aici? De asta am venit in Los Angeles? Ca sa furam si omoram persoane?

-          Si camerele bancii au fost deconectate, la fel ca sistemul de alarmare! a spus Liam mandru. Avem 15 minute pana sa se reporneasca si sa ajunga politia.

-          Bun, stiti toti ce aveti de facut! a spus Harry.

Toti se pregateau, iar Harry care era deja inarmat, m-a luat la o parte si mi-a spus:

-          Acum, iubire, stai cuminte in  masina si sa nu faci vreo prostie!

-          Eu sa fac o prostie? M-ai adus pana aici pentru a sta pe strada asta pana tu jefuiesti niste oameni cinstiti?!

-          Da, cam asa!

-          Si ce s-ar presupune ca trebuie sa fac eu?

-          Sa nu mai comentezi sis a ma astepti pana ma intorc!

-          Nici nu ma gandesc!

-          Bine, tu ai vrut-o!

Harry a deschis usa masinii si mi-a facut semn sa intru. Dar eu incapatanata nu am vrut sa o fac. A incercat sa ma bage cu forta, dar m-am sprijinit cu mainile de masina ca sa nu intru. Harry s-a enervate si m-a imobilizat, iar apoi m-a trantit pe scaunul pasagerului si mi-a pus centura de siguranta. A luat o pereche de catuse din torpedo si mi-a legat mainile de portiere, exact ca sic and am venit spre Las Vegas, doar ca de data asta, stateam in fund. Incercam sa ma eliberez, dar catusile nu ma lasau. Apoi a luat banda adeziva si mi-a lipit-o peste gura ca sa nu tip.

-          Acum, stai cuminte! mi-a spus ironic aproape tipandu-mi.

S-a aplecat si mi-a sarutat buzele, dar nu am simtit decat o apasare deoarece aveam banda adeziva peste gura. Mi-am dat ochii peste cap si am incercat s ail lovesc cu cotul, dar nu am reusit. Harry a ras de gestul meu.

-          Tine-ne pumnii! a spus inainte sa fuga cu restul in cladire, dar nu inainte sa blocheze masina.

La naiba! Am tipat desi aveam banda adeziva pe gura si nu a iesit decat un sunet infundat. Nu sunt un afurisit de caine pe care sa il legi in masina daca nu vrei s ail iei cu tine. Ma enerveaza cand ma tachineaza si se comporta ca si cum nu as conta. Am incercat sa imi dezlipesc banda de pe gura, frecandu-mi gura de mana. Chiar dupa un minut dupa ce au plecat am auzit focuri de arma si tipete infundate care semanau cu soapte. Inima a inceput sa imi bubuie. Daca cineva s-a ranit. Am reusit dupa mult timp sa imi dezlipesc banda de pe gura sic and am incercat sa tip, i-am vazut pe Louis, Liam si Harry incarcand sacii cu bani in masina mare. Perrie si Nadia au inceput sa puna banda neagra pe numerele de matriculare ca sa nu ne depisteze dupa asta si au sarit in masina repede. Prima a plecat masina lui Niall, Louis si Nadia pentru ca acolo erau banii si cele mai multe arme, apoi masina lui Zayn, iar apoi noi. Politia deja venea dupa noi. Toate masinile goneau nebuneste pe sosele.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum