Capitolul 18

22.5K 1.1K 71
                                    

 ALICE’S POV

Straniu era ca in timp ce ne apropiam de el, inima nu imi tresarea in frica. Aveam o senzatie de putere si eram increzatoare ca asta o sa mearga. Simteam ca pot. Am ajuns la masa lui.

-          Buna seara, doamnelor! a spus Joseph cu o voce seducatoare.

Era un barbat cam de 25 de ani, imbracat in haine scumpe, cu parul brunet si tuns periuta. Ochii lui erau mai negri decat parul, dara veau o sclipire tanara. Totusi, am simtit doar dezgust si ura privindu-l. Chiar si asa, i-am zambit fals si usor timid.

-          Te superi daca ne asezam? a intrebat Nadia zambitoare.

-          Chiar de loc! Si cu cine am placerea? a intrebat dup ace ne-am asezat.

-          Eu sunt Sara, iar ea e sora mea, Lucy! a raspuns Nadia aratand catre mine.

-          Ma numesc Joseph si voi sunteti exact de ce aveam nevoie!

Am ras ca si cum ar fi spus ceva amuzant, iar el mi-a facut cu ochiul.

-          Deci, Joseph, vii des pe aici? l-am intrebat, sprijinindu-mi coatele pe masa si aplecandu-ma usor in fata, dandu-i o priveliste grozava la pieptul meu.

-          Stau chiar in hotelul asta, mi-a raspuns apropiindu-se de mine. M-am apropiat si eu mai tare, in asa fel incat sa fim asa de aproape incat sa ii simt respiratia pe fata mea, dar cand el a vrut sa incerce ceva, m-am tras rapid si m-am indreptat de spate.

-          Vrea cineva ceva de baut? am intrebat ca si cum momentele precedente nu ar fi existat.

-          Cate un rand de tequila, fac eu cinste! a zis Joseph si m-a privit ca si cum un animal isi priveste hrana.

M-am indreptat spre bar dup ace Joseph mi-a dat banii si in timp ce asteptam ca barmanul sa ma serveasca, m-am uitat discret spre Perrie care mi-a zambit aprobator. Probabil Harry o lua ranza deja de la ce gesture faceam, dar nu imi pasa. Acum o sa ii fac ce imi facea el mie cand era cu Nadia. Cand m-am intors cu paharelele micute, Nadia radea si flirta la greu cu Joseph si din cand in cand il atingea usor pe mana. Am pus paharele jos si dup ace le-am dat pe gat, lucru care m-a facut sa ma incalzesc, Nadia a intrebat increzatoare:

-          Deci, ce slujba ai?

-          Contabil.

-          Ce interesant! am spus ca si cum chiar as parea interesata. Si esti aici cu afacerile? am intrebat, in timp ce mana mea I s-a asezat pe picior si urca discret.

-          Da, cred ca esti destul de ocupat cu slujba asta, nu? a insistat Nadia si s facut aceeasi miscare ca si mine.

Ne-am privit si am inceput sa chicotim ca doua fetite mici. Mainile lui Joseph ne-am prins pe amandoua de talie si ne-a adus mai aproape de el. Mana mea stanga i-a cuprins gatul, iar cealalta i-am asezat-o pe piept, iar Nadia a facut la fel. Miscarile noastre erau in oglinda.

-          Da, sunt destul de ocupat, a spus sarutand gatul Nadiei, dar niciodata prea ocupat pentru niste domnisoare asa frumoase! a continuat sarutandu-ma apoi pe mine pe gat.

Greata imi statea in gat. Omul asta era ingrozitor sic and i-am simtit man ape posteriorul meu, mi-a venit sa i-o pleznesc, dar nu am putut sa fac asta. Am vazut-o pe Perrie plecand cu Zayn. Asta era semnalul. Nadia m-a privit cu subinteles si a spus seducatoare:

-          Pai poate ar trebui sa ne distram impreuna… in camera ta.

-          Noi trei impreuna! am subliniat eu, apropiindu-ma de urechea lui.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum