Capitolul 59

20.6K 940 595
                                    

Pentru o citire mai buna, ascultati piesa din descriere "Gone Too Soon" de la Daughtry. E una din piesele mele preferate. Xx

POVESTIRE LA PERSOANA A TREIA

Flacarile luminau camera obscura in care acum mirosea a carne arsa. Cel care ardea era tatal lui Harry. Drew Styles. Harry era ultimul Styles ramas in picioare. El si-a omorat tatal care l-a chinuit toata viata, care i-a chinuit si omorat mama si sora, care a vrut sa-i omoare prietenii si familia si care a vrut sa il omoare astazi, de ziua lui.

L-a infrant. Si-a omorat trecutul. Era liber. Si privindu-l asa nu ii aducea tristete sau remuscari. Ii aducea putere, respect si satisfactie. Toata lumea va sti ca asta a fost mana lui si a baietilor. Nu mai trebuie sa se ascunda. A salvat pe toata lumea. Aproape.

S-am intors spre corpul lui Alice care statea cu spatele la el. A mers spre el si l-a intors pe spate, privind tot sangele care il inconjura. Alice avea ochii inchisi, iar pieptul nu i se mai ridica. Pulsul nu mai exista.

Mainile lui mari i-au dat jos hanoracul repede, lasand-o doar intr-un tricou gri, patat cu sange. A rupt in graba manecile acestuia.

-          Harry? a auzit un strigat pe hol.

-          Aici! a strigat inapoi.

Pe usa au intrat Zayn, Niall si Louis. Cand au vazut-o pe Alice, nu au avut nicio reactie.

-          Da-le odata! a spus Harry autoritar spre Niall.

Acesta si-a dat jos ghiozdanul de pe umar. Harry a inghenunchiat langa corpul ei. Degetele lui au mers la pieptul ei si a numarat primele patru coaste. I-a rupt tricoul in acea parte si a facut la fel pe spatele ei. Louis si Niall l-au ajutat sa o tina ridicata pe o parte cat Harry numara cele patru coaste. A asezat o maneca a ploverului indoita pe spatele ei, peste coastele trei si patru, iar Zayn a lipit-o cu banda adeziva din ghiozdanul lui Niall. Pe partea din fata a pus doar o dunga subtire de maerial pe care au lipit-o la capere cu banda adeziva. Sangele i-a murdarit mainile lui Harry. Au lasat-o pe spate, iar Niall a pus in mana lui Harry o seringa mare.

Toti s-au indepartat. Liam a ajuns si el intre timp.

-          Unde sunt fetele? a intrebat Niall.

-          La masina, a raspuns Liam. Sa il stingem pe nenorocitul asta.

-          Nu ai cu ce, il lasam pana nu mai are ce sa arda, a spus Louis.

-          Ati adus spray-urile sa ne semnam? a intrebat Zayn.

-          Toata lumea sa taca naibii din gura! a tipat Harry nervos, lucru care i-a speriat putin pe baieti.

Dar avea dreptate. Ii trebuia liniste. Toti s-au apropiat de el si l-au privit cu sufletul la gura. Atunci nu mai exista nicio respiratie in camera, literalmente. Degetele lui Harry au numarat din nou coastele si a inspirat profund. Intre coastele trei si patru a inserat acul gros al seringii si cand a ajuns destul de adanc, a tras in sus de piston. Sangele a umplut eprubeta repede, dar nimic nu s-a intamplat cu corpul lui Alice.

-          Haide! a murmurat Harry.

Imediat, Alice a deschis ochii larg, avand o expresie terifiata, si a tras aer in pipt puternic. Toracele i s-a ridicat, dar a cazut la fe de repede din cauza ranii. Toti au rasuflat usurati cand au vazut ca ea traieste. Traia.

ALICE’S POV

Ultimul lucru pe care il stiu este ca am privit un perete de ciment, iar apoi ochii mi s-au inchis. Era ca si cum as fi adormit. Singura diferenta dintre a muri si a adormi, este ca decesul implica multa durere. Am simtit ca ma sufoc si chiar asta s-a intamplat. M-am sufocat cu propriul sange.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum