Capitolul 30

28.5K 1.2K 372
                                    

ATENTIE! Acest capitol va contine scene sexuale deci daca nu va plac, sariti peste ca sa nu avem probleme!

HARRY’S POV

Eram in camera aia stupida si il vedeam pe Kevin, tinand-o ostatica pe Alice. Cutitul de la gatul ei avea lama asa ascutita, iar ea era asa speriata. Niall m-a privit precaut. Eram ca dracu’ de speriat! De ce se baga mereu in probleme? De ce ii pun viata in pericol mereu?

-          Inapoi sau o omor! a tipat Kevin usor panicat.

Nu puteam sa ii arat ca imi pasa. Asa ca mi-am luat fata serioasa. Nici nu m-am uitat la ea. Daca ma uitam, poate urma sa clachez.

-          Poti s-o omori, nu-mi pasa! am zis indiferent. Spune-mi doar unde e discheta!

Vedeam durerea din ochii ei cand am spus asta. Stiam ca ma priveste si stiam ca o sa creada tot ce spun. Doamne da sa scapam de aici cu viata ca sa ii pot spune ca totul era o diversiune. 

-          Nu te cred, Henry! Stiu ca tu si Josh, aici de fata, a zis el aratand spre Niall, tineti la ea!

Sa mori tu?! Aveam nevoie de el in viata sa imi spuna unde e ischeta, altfel il impuscam de mult.

-          Mda, sigur! Ca la o prostituata! am spus cu un ras scurt si dur. Discheta!

-          De ce? Vrei sa afli despre taticul? Vrei sa stii daca e aici?

De ce adduce vorba despre cretinul ala? Jur ca daca nu o avea pe Alice, ii rupeam deja capul. Ah, la naiba si cu ea! Pana nu a aparut ea, nu imi pasa daca omoram diversiunea si luam riscuri. Acum, simt nevoia sa o protejez si pee a, iar asta nu imi place.

-          Discheta! a insistat Niall.

Ceva era ciudat la Kevin. Se tot uita la un sertar de cand am intrat. Stai asa… Asta era!

-          Acolo este, nu-i asa? am spus. Te-ai uitat acolo de cinci ori pana acum.

Am lasat arma si m-am dus spre sertar. Kevin i-a dat drumul lui Alice, dar a indreptat cutitul spre mine. Niall l-a impuscat in stomac inainte sa ma poata atinge. Kevin a icnit si si-a dus mana la abdomen. A ras, scuipand sange. M-a privit cu ura.

-          Este aici, Henry! Taticul este aici si e cu Alun. Credeai ca nu o sa treca oceanul ca sa vine aici? Esti un om mort!

Am inceput sa  caut prin sertare. Nici nu am dat importanta cuvintelor lui. Stiam ca ma va gasi, stiam ca o sa vina dupa mine. Eram gata sa il infrunt. Nenorocitul putea in sfarsit sa se uite la mine, scuipand sange si implorand pentru viata lui. Cand in sfarsit am gasit disheta, am bagat-o in buzunar. Am auzit un geamat puternic. Kevin era la pamant, iar sub el o balta de sange. M-am uitat la Alice. Avea mana in partea dreapta a abdomenului care era patata cu sange. Niall s-a blocat cand a vazut, iar eu am facut conexiunea abia cand am vazut cutitul insangerat din mana lui Kevin. Fata ei era schimonosita in durere si avea gura intre-deschisa. Degetele ii tremurau. Primul impuls a fost sa tip:

-          Nu!

Ea a cazut, dar am reusit sa o prind inainte sa loveasca pamantul. Am luat-o in brate. S-a inecat usor cand a vrut sat raga aer si ochii ei s-au inchis.

-           Stiam ca tii la ea! a spus Kevin batjocoritor, dupa care  nenorocitul a murit.

Am scos-o repede din camera. Pe coridor, baietii deja asteptau si aveau gentile pline de tot ce ne trebuia. Cand au vazut-o toti s-au panicat. Liam a gandit cel mai rapid si a luat esarfa din mana lui Perrie si i-a apasat-o pe rana.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum