Capitolul 44

18.7K 986 98
                                    

M-am trezit si m-am uitat la ceasul de pe perete. Era ora noua dimineata, iar eu eram inca in apartamentul lui Mike. M-am ridicat si m-am uitat in jur. Rita si Lola stateau inghesuite pe un fotoliu care s-a desfacut, aratand ca un pat, Sophia dormea in scaunul de la biroul lui Mike, iar Perrie dormea pe jos.

Am expirat profund. Cine stie cat le-a muncit Mike? M-am dus langa Perrie si am scuturat-o usor. Si-a intre-deschis ochii si a mormait adormita.

-          Haide sa te duc in pat! am soptit eu, ajutand-o sa se ridice.

Am pus-o pe canapea, iar ea a adormit in secunda doi. Am coborat scarile si m-am uitat in jur. Toata lumea lucre si parca nimeni nu ma observase.

-          Scuzati-ma, am spus catre o fata care lucre la un calculator, stiti cumva daca au iesit de acolo? am intrebat.

-          Nu inca, a raspuns grabita, mutandu-si privirea inapoi la monitor.

M-am indepartat, framantandu-mi mainile. Sase ore au trecut de cand stateau acolo. Oare ce i-au facut? Au facut rost de ce le trebuie? Am auzit un strigat din spatele usilor si am tresarit. M-am indepartat de acel loc pentru ca ma simteam vinovata. Era si vina mea. Eu l-am adus pana aici si asta nu era bine. Asta voiam sa fiu de acum incolo?

Un baiat mi-a adus un scaun pliant si m-am asezat pe el. Nu ma puteam opri din a ma gandi la familia mea. Acum mi-as fi primit tortul de ziua mea si imbratisari calde. Nu as fi stat pe un scaun sprijinita de perete, ci pe canapeaua din sufragerie, razand cu familia mea. Aveam 18 ani. 18 ani si o crima in spate. Mi-am ridicat privirea cand am auzit niste usi deschizandu-se si l-am vazut pe Harry iesind. Tricoul sau avea urme de sange, iar mainile sale erau ranite. M-am ridicat si m-am indreptat spre el. Nu l-am putut imbratisa din cauza sangelui de pe tricou. Era acolo si parca doar la el ma puteam uita. O mana de-a lui mi-a cuprins obrazul, iar buzele sale le-au sarutat scurt pe ale mele.

Mana lui era asa rece pe pielea mea si cand s-a indepartat am putut vedea cativa stropi de sange si pe gatul sau. Mi-am umezit buzele cu limba si apoi mi-am trecut degetul peste ele ca sa le sterg.

-          Scuze pentru asta, a zis el privind in jos.

-          Ati aflat tot ce ati vrut?

-          Da, s-a terminat.

Am dat din cap aprobator si am inchis ochii.

-          Putem pleca acasa acum, te rog? am intrebat.

-          Sigur, iubito. Hai la hotel, a zis si mi-a inconjurat talia cu mana.

Am luat o masina de a lui Mike si Harry a condus pana am ajuns la hotel. Am luat liftul care era plin cu oameni si, cand am ajuns in camera noastra, Harry m-a lipit de cel mai apropiat perete, lipindu-si buzele de ale mele. Mainile lui mi-au cuprins obrajii, iar palmele mele s-au asezat in parul sau. Ne miscam buzele repede, parca nu ne mai vazusem de mult timp, cand, de fapt, el s-a aflat in tot acest timp la o camera distanta de mine.

Harry a intrerupt sarutul, tragand usor de buza mea inferioara. Mi-a spus ca merge sa faca un dus, iar eu m-am indreptat spre patul din camera noastra. M-am asezat in el, aducandu-mi genunchii cat de sus am putut. Ma simteam dezamagita ca nimeni nu stia ca e ziua mea, dar cum puteau sa stie cand eu nu le spuneam nimic? De ce trebuie sa complic mereu lucrurile? Acum, nu mai aveau nevoie de stresul pe care il aducea ziua mea. Toti erau obositi, iar eu as fi o munca in plus. Era mai bine daca doar stateam cu Harry si dormeam. Harry era mai mult decat sufficient pentru ziua mea.

Eram pe jumatate adormita cand Harry a venit in camera, doar in boxeri si cu parul ud. S-a trantit in pat langa mine si a marait. M-am intors cu fata la el si l-am intrebat:

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeWhere stories live. Discover now