Capitolul 12

25.5K 1.1K 285
                                    

Suntem la petrecerea lui Mike. Nimic nu se aude si totusi dansez cu Harry pe o muzica muta. El zambeste cu gropitele accentuate si nu ma pot abtine sa nu ii intorc zambetul. Buzele lui se unesc cu ale mele usor. Limba lui isi face loc langa a mea si incep sa danseze impreuna in timp ce una din mainile lui se aseaza pe fundul meu si il strange usor, eu suspinand de placere. E perfect. Imi sprijin capul de umarul sau si inchid ochii bucurandu-ma de moment. Dintr-odata, caldura corpului sau dispare si ma trezesc singura. Nimeni nu ma era aproape. Fac cativa pasi, impiedicandu-ma de rochia mea rosie pe care o am. Deodata, in fata ochilor mei apare un om care indreapta spre mine un pistol. Inima imi bubuie cu putere si nu ma pot misca. Strig dupa Harry… ii strig numele cu toata puterea mea si simt cum gatul ma doare deja. Intr-un final il vad fugind in directia mea si se pune in fata mea. Nu ma impinge, nu ma ia cu el. Doar sta acolo si il priveste cu ura pe barbat. Incep sa tip la el sa se mute, il trag de mana dupa mine, dar nu face nimic. Doar se intoarce la mine si imi zambeste. Atunci aud zgomotul facut de arma cand se declanseaza. Vad glontul care il loveste pe Harry care se prabuseste intr-o balta de sange. Cad si eu langa el si incerc cu disperare sa opresc sangerarea. Ochii lui devin goi, iar rosul sangelui lui nu se mai deosebeste de rosul rochiei mele. Mana lui e rece, iar pieptul nu I se mai ridica. E vina mea… daca nu l-as fi strigat… Imi ridic privirea si vad acelasi om ca indreapta arma spre mine. ochii lui nu tradeaza nicio emotie, iar ai lui Harry nu au nicio emotie, iar ambele perechi de ochi sunt atintite catre mine. Degetul omului apasa tragaciul.

Imi deschid ochii cu disperare cand i laud pe Harry cum ma striga si ma scutura. Obrajii imi erau umezi din cauza lacrimilor, gatul ma ustura si eram toata transpirata. M-am ridicat in fund, acum fiind fata in fata cu Harry, si ii cuprind fata cu mainile mele. E calda si vie. Pieptul i se ridica si coboara in mod normal, iar mana lui imi inconjoara talia. Ochii lui sunt vii, iar bandajul de aseara e inca prezent pe abdomen.

-          La dracu, Alice, ce s-a intamplat? m-a intrebat el.

I-am povestit tot cosmarul meu printre suspine, iar dupa ce am terminat a spus:

-          Sa nu mai aud porcarii de genul cat u esti vinovata, clar? Oricum, idiotul e mort.

Spunand acestea, m-a luat in brate si m-a strans puternic, miscandu-ne usor stanga-dreapta. Eram in siguranta.

HARRY’S POV

Am simtit-o foindu-se in bratele mele. Mi-am deschis ochii deja iritat si am privit ceasul. 9:56. Al naibii de devreme, sper sa aiba o explicatie buna.

-          Ce tot ai, Alice? am spus deja enervate la culme.

Nu mi-a raspuns. M-am aplecat putin peste ea si am vazut ca avea ochii inchisi si respiratia incetinita, deci inca dormea. Parul ii era imprastiat pe toata perna, iar fata ei era asa linistita si frumoasa. Am auzit-o gemand in somn si zambind usor. Avea cumva un vis erotic? Cu cine naiba? Apoi numele meu a iesit soptit printre buzele ei roz inchis. Am ras usor la gandul ca ma viseaza. Brusc, fata ei s-a incorat si a inceput sa se miste ca si cum ar fi fost in dureri. Lacrimi au inceput sa ii curga pe obraji. Deja nu mai era un vis, era un cosmar. I-am spus numele usor, dar nu a trezit-o. A inceput sa imi pronunte numele si mai tare si sa stranga plapuma in mana, iar lacrimile inca ii siroiau pe obraji. Asta a fost.  I-am plasat trupul intre picioarele mele si am incercat sa o trezesc. Cand ochii ei s-au deschis brusc, s-a ridicat in fund si am intrebat confuz:

-          La dracu, Alice, ce s-a intamplat?

Dar ea doar mi-a luat fata in mainile ei mici si micute si s-a uitat la mine lung. Ce sa o sperie in halul asta? Ochii ei erau plini de lacrimi, dar tot frumosi. Chiar si cand era ingrozita la culme, ei radiau bunatate si frumusete. Si cu vocea tremuranda a inceput sa imi povesteasca.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeWhere stories live. Discover now