Capitolul 40

25.9K 1K 208
                                    

ATENTIE! Capitolul contine scene +18 !

Eram deja intr-o masina care ne ducea la hotel, iar tot ce puteam sa spune era “Wow!” si “Opreste, vreau sa vad aia!” si “Cand o sa mergem prin oras?”. Era asa de mare si frumos. Simteam cum ma pierd doar privindu-l. Hotelul era gigant. Avea mai multe corpuri si totul era asa de frumos. Nu imi venea sa cred, cred ca doar aerul din hotelul asta mi-ar ipoteca toata casa.

Am urcat la etaj cu liftul si cand usile s-au deschis, am luat-o pe coridorul incapator. Aveam camera la distanta de doua usi intre noi, iar eu imparteam una cu Harry. Cum intrai, era un hol mare cu o canapea intoarsa cu spatele si un televizor cu plasma intr-o parte a camerei. Perdele lungi coborau din tavan si acopereau niste geamuri prin care intra multa lumina. In dreapta era intrarea intr-o baie giganta, iar in dreapta, spre dormitor. Harry zambea cand imi vedea fata surprinsa si vesela. Era asa de… ireal. Eu sa fiu aici. Era de neinchipuit.

-          Iti place? m-a intrebat incet.

-          Iti place sa respiri? am intrebat ironica.

El a pufnit si m-a privit ca pe un copil.

-          Vino aici! a spus el, facandu-mi semn cu capul.

Am mers pana in fata lui, iar Harry m-a privit pentru un timp. Apoi, bratele lui puternice m-au tras la pieptul sau cuprizandu-ma apoi intr-o imbratisare. Prima data, am ramas in soc, dar apoi mainile mele s-au infasurat in jurul sau. Cand mi-a dat drumul, buzele sale mi-au sarutat fruntea atent.

-          Inca sunt suparata pe tine, am tinut sa ii reamintesc.

El si-a dat ochii peste cap jucaus, ca si cum stia ca glumeam. Dar nu voiam ca el sa creada ca eu glumesc. Voiam sa ma ia in serios. Voiam sa stie ca nu scapa asa usor. Asa ca razbunarea mea incepea aici. Mi-am dus mainile la ceafa lui, iar corpul meu s-a presat de-al lui. M-a privit confuz, nu era obisnuit cu mine facand primul pas. I-am sarutat oasele de la baza gatului incet, iar degetele mele au ajuns sa se joace cu carliontii lui. Palmele sale s-au asezat pe spatele meu, tragandu-ma mai apreape de el. I-am trasat o linie umeda pe tot gatul, pana am ajuns la maxilar. Cand i-am simtit buzele pe gatul meu, m-am indepartat si i-am cuprins mana. L-am tras spre pat si m-am asezat in fund, asteptand ca el sa vina langa mine. S-a asezat imediat, iar mainile lui mi-au cuprins obrajii, buzele noastre unindu-se, dar pentru scurt timp. M-am urcat in poala lui si l-am apasat usor pe piept. Harry a prins ideea si s-a lasat pe spate, ochii lui ramanand conectati cu ai mei. Bazinul meu se misca usor peste al lui in timp ce ii sarutam linia maxilarului pana am ajuns la ureche. Mainile sale mi-au luat fata si m-am adus spre buzele sale. Era asa plin de dorinta incat mi-a muscat buza, iar cand m-am oprit din a face cercuri micute peste masculinitatea sa, el a gemut. Ii simteam erectia din pantaloni si am chicotit. Era amuzant sa detin controlul. Mi-am bagat mana pe sub tricoul sau si am urcat incet, iar el si l-a dat jos. O palma de-a lui mi-a ridicat parul de pe fata ca sarutul nostru sa nu fie intrerupt de nimeni. Mana mea era presata de abdomenul sau puternic si cobora incet in jos si chiar cand am ajuns la curea si puteam sa vad foamea in ochii sai, m-am ridicat si am iesit din camera.

A venit imediat dupa mine stupefiat.

-          Ce faci? m-a intrebat clar frustrate.

-          M-am plictisit, am spus cu nonsalanta.

-          Deci joci dur? m-a intrebat el.

-          Nu la fel de dur ca si prietenul tau, am zis cu un zambet aratand spre partea lui de jos.

-          Asta e numai din vina ta! a spus el.

-          Pacat, am spus si am trecut pe langa el.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum