Capitolul 32

21K 1K 185
                                    

ALICE’S POV

Imi amintesc ca nu am murit pe loc. Am auzit cum Harry ma striga si am simtit cum toti incercau sa ma aduca inapoi. Dar nu am putut. Imi amintesc cat de dureros a fost sa tusesc sange si sa nu pot respire. Cum inima mi se strangea si nu puteam sa ma opresc si doar sa il las pe doctoral alas a ma faca bine. Si apoi totul s-a facut negru. Si m-am trezit ca mergeam pe un drum pe care imi vedeam toate amintirile si momentele din viata mea. Urma sa le vad pe mama si sora lui Harry? Imi vedeam familia si prietenii. Doamne, ce dor imi era de ei! Si doar mergeam. Si mergeam. Si mergeam.

HARRY’S POV

Nici nu stiu ce se intampla. Stau cu Liam in bucatarie si atat. Stau. Ea a murit. E gata. S-a dus dracului din vina mea. Eu nu am facut nimic sa o ajut. Eu nu l-am oprit pe om. Eu nu am facut nimic. Asta le-a omorat si pe mama si Gemma. Nimicul meu le-a omorat.

Kevin. Asa a spus ca il cheama. Cel care a impuscat-o pe Alice. Stiam unde il duc. Era in depozitul mare. M-am ridicat brusc si am iesit in viteza. Liam abia a apucat sa intre in masina deoarece am pornit in viteza. Ma durea in cot de politie, de viata mea si de tot, in general. Il voiam mort acum. Voiam sa se chinuie.

Am ajuns la depozitul abandonat. Am intrat si i-am auzit sctigatele disperate. Baietii ii turnau spirt peste piciorul jupuit de piele. Fata ii era distrusa si sangele era peste tot. Am luat sticla de  alcool din mainile lui Zayn si am baut aproape jumatate. El a omorat-o. Era atarnat cu mainile de o franghie. Se zvarcolea de durere. Asa a fost si Alice. In dureri mari. Am inceput sa il lovesc in stomac pana a scuipat si el sange ca si Alice.

-          E placut? am tipat la el. Mai bine te lua dracu’ decat sa te iau eu!

Si am inceput sa il lovesc. I-am rupt cateva coaste pentru inceput. Alice e moarta. Asta imi repetam. Chiar moarta.

ALICE’S POV

Ajunsesem deja la sfarsitul drumului. Era o lumina orbitoare, dar rece. Asa ca am pasit in ea. Fara sa ma intreb ce e acolo sau daca e corect. Am mers prin ea.

Eram pe plaja din LA exact in locul unde am fost cu baietii. Soarele apunea, iar valurile se loveau de stanci. Este asta Raiul?

-          Alice? am auzit o voce din spatele meu.

-          Era o fata putin mai mare decat mine. Parul albastru ii atarna pe umeri. Era imbracata in niste blugi negri si un tricou alb.

-          Da, tu cine esti? am intrebat usor tematoare.

-          Cred ca tu si cu mine avem ceva in comun.

-          In comun? am intrebat confuza.

-          Sau, ma rog, pe cineva! a raspuns zambitoare.

Zambetul acela. Harry!

-          Sunt Gemma! a zis fata fericita. Sora mai mare a lui Harry!

HARRY’S POV

Deja trecuse o ora. A murit. Exact asa cum a murit Alice. Golisem trei sticle si nu mai puteam sta prea drept. Mainile imi sangerau si tremurau usor. Am simtit o mana pe umarul meu. Am dat-o jos brutal. Nu o voiam daca nu era a lui Alice. Mergeam usor spre iesire. Am deschis portiere masinii, dar cineva din spatele meu a trantit-o la loc.

-          Ce naiba mai vreti si voi?! am strigat la ei nervos.

-          Nu conduci asa! a zis unul dintre ei, dar imi era greu sa le disting fetele.

-          Nu imi spune ce sa fac sau ajungi ca si Kevin din inauntru!

-          Harry, urca in masina mea! a spus unul si si-a asezat mana pe umarul meu.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum