Nota Autorului

15K 831 157
                                    

NOTA

Daca ai ajuns aici, inseamna ca ai ajuns si la sfarsitul primei carti din “Possessive Love” care s-a numit “Syndrome”.

As vrea sa va multumesc din suflet tuturor celor care cititi cartea! Multumesc pentru sustinerea voastra incredibila si increderea. Stiu ca aceasta carte nu a avut un inceput promitator, dar multumesc pentru rabdare!

Va exista o continuare, cartea a doua, care se va numi “Consequences” si care va fi postata doar in vara dupa examene. Totusi am sa continui sa postez la cartile prezente si poate am sa postez o noua poveste care va fi cu amandoi protagonistii implicati intr-o companie care isi acopera secretele prin metode violente. Doar stati pe faza!

Daca aveti intrebari despre orice din carte sau despre planurile de viitor, as fi fericita sa raspund! Totusi nu pot dezvalui nimic despre firul narativ al urmatoarei carti.As vrea sa va aud parerea si sa imi impartasiti un moment din aceasta carte care v-a ramas intiparit in minte, care v-a amuzat sau v-a impresionat. (Daca o sa fie multe intrebari am sa fac probabil un capitol in care sa raspund, daca va fi cazul).

Cei cu dedicatii care nu ati apucat sa le primiti in aceasta carte, o sa fiti primii de pe lista continuarii, va promit!

Cam atat si cu asta. Multumesc din nou, fara voi nu s-ar fi putut! Si mai urmeaza multe surprize care o sa va lase masca. :>

Sper ca nu am uitat nimic.

Deci pentru ultima oara in “Possessive Love - I. Syndrome” : Multumesc pentru ca cititi! :) Xx

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeWhere stories live. Discover now