Capitolul 53

18.8K 944 240
                                    

Pentru o citire mai buna, ascultati piesa din descriere "I miss you" de la Avril Lavigne. Xx

ALICE’S POV

Nu stiu ce sa cred despre Dumnezeu. V-ati gandit vreodata ca s-ar putea ca el sa nu existe si noi sa fim singuri? Faptul ca noi suntem pur si simplu un stadiu al evolutiei si ca intr-o zi o sa fim vazuti ca o etapa intermediara in crearea a ceva mai bun si mai presus decat ne putem imagina. Dar daca exista? Daca toate lucurile acelea se intampla si daca speranta nu e in zadar? Asta inseamna ca exista si ingeri?

De multe ori aud lumea spunand “Esti ingerul meu!”, dar este asta adevarat? Daca nu exista ingeri? De ce ai vrea un om inaripat care isi poate lua zborul de langa tine? Ingerii sunt puri si sunt tot ce oamenii nu pot fi sau cel putin asa se spune in Biblie. Sunt perfecti, iar noi oamenii nu suntem.

Pana acum m-am gandit la Harry ca la un inger, dar nu e nici pe aproape. Ingerii nu au vieti de rahat. Ingerii nu au familii distruse, mame bolnave, surori sinucigase si tati care ii urasc. Ingerii nu fura de la altii, ingerii nu au capacitatea de a omori ceva. Ingerii nu simt nimic din ce simte omul si sunt sub comanda cuiva. Dar Harry nu e asa. E doar un om. E omul din viata mea. Urasc pesoana asta si urasc felul cum m-a facut sa ma simt. Urasc totul. Nu a trecut niciun an, iar eu sunt inca aici, blocata langa Harry. Sun ca si un casetofon stricat: Harry, Harry, Harry. Sigur el nu gandeste asta despre mine. Tot la ce se poate gandi el e la cum o sa ma tortureze cand o sa ma gaseasca.

Inca ma doare si inca plang cand ma gandesc la el si Nadia, presati unul de altul, sarutandu-se si gata sa si-o traga in fata mea. Aparent, cuvintele nu-l ranesc pe Harry. I-am zis ca o sa-l urasc. Asta ma obsedeaza. I-am zis ca o sa il urasc si nu s-a oprit. Nu s-a oprit si eu nu il urasc in totalitate. Totusi, e destul cat sa ma impinga departe de el.

Ziua 21 pe strada. Stiti cum e sa iti simti stomacul gol? Senzatia de great ape care o ai atunci cand vezi mancare la tarabele din strada si sa stii ca nu o poti avea. Am ajuns sa cersesc, la naiba! Abia strang destui bani cat sa pot sa-mi iau ceva de mancare. Si imi e frig, mai ales noaptea. Imi e frica mereu. Cand vad masini negre cu geamuri fumurii mergand pe strada, imi las capul in jos, rugandu-ma sa nu fie unul din baieti. Mi-am gasit un fel de loc al meu unde ma ascund uneori dimineata. E pe o straduta infundata. Am asezat cartoane pe pamant si am luat din tomberon o bluza care nu avea o maneca si care parea sa apartina unuei fetite de aproximativ doisprezece ani, nu mai mult. Seara merg la diferite localuri bomba si ma inghid la baie. Ma simt cea mai norocoasa persoana cand vad un calorifer de care ma pot lipi. Bineinteles, planul nu functioneaza intotdeauna. Mi s-a intamplat de cateva ori sa fiu gasita si data afara.

Deci revenind la intrebarea mea. Unde mama dracu’ sunt ingerii aia care ar trebui sa aiba grija de mine si de copilul meu? De ce nu fac ceva sa ma ajute? De ce nu il face pe un milionar sa se impiedice in fata mea si sa scape o nenorocita de bancnota de un dolar ca sa pot suna la Sisi care trebuie sa ma scoata din Iadul asta?

Daca Dumnezeu si ingerii chiar exista, trebuie sa spun asta: faceti o treaba jalnica.

HARRY’S POV

Cine dracu’ ma uraste asa tare acolo sus? Cum naiba sa stea ascunsa o femeie gravid ape strazile alea nenorocite si nimeni sa nu o observe? E gravida pentru numele domnului! Cum sa nu vezi un nenorocit de incubator uman umblator pe strada si sa nu suni afurisitele de servicii de protectie? Macar atunci as sti unde e si m-as duce s-o iau.

Ceilalti nu au putut-o gasi, asa ca am inceput si eu sa ma plimb prin Vegas. Am luat-o logic. Vrea sa fuga cat mai departe de mine, deci sigur a ajuns in partea cealalta a orasului. Dar e gravida si singura, deci nu poate merge prea departe. Nici nu stie orasul si ea s-a decis ca cel mai rational ar fi sa se ascunda in el. Asta nu e un joc de-a va-ti ascunselea! Asta e viata ei, a copilului si a mea. Doar daca as avea sansa sa-i explic ce s-a intamplat. Doar daca ar asculta ce am de spus si ar intelege, sigur s-ar intoarce!

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeWhere stories live. Discover now