Capitolul unu

40.8K 1.5K 391
                                    

- Alice, o sa intarzii daca nu te grabesti!

Si cu aceste cuvinte spuse de fratele meu, Semi, m-am dat jos din pat. Avea dreptate, daca nu ma grabeam, urma sa intarzii. Era o zi asa frumoas. Soarele stralucea, iar pe cer nu era niciun nor, asa ca m-am hotarat sa merg cu mai multi prieteni la aquapark-ul din orasul nostru, Chicago. Eu nu prea voiam sa merg din cauza conplexelor mele, dar am fost de acord dupa mai multe insistente.

Am inceput sa ma pregatesc. Mi-am facut un dus, mi-am luat costumul de baie si m-am aranjat putin. Cand eram gata sa ies din casa, m-am oprit putin in fata oglinzii. Oricat de mult voiam sa ma bucur de ideea cam merg la inot cu prietenii mei, nu puteam. Ma simteam prost cu corpul meu deoarece nu eram cea mai slaba din lume, dar nu eram nici cea mai grasa. Eram undeva la mijloc, dar, spre deosebire de prietenele mele care erau foarte slabe, eu nu aratam bine.

Am alungat gandul din mintea mea si am pornit spre statia de autobuz. Cand in sfarsit am ajuns la aquapark, mi-am vazut prietenii. Cea mai buna prietena a mea, Sisi, a venit si m-a imbratisat chiar cum am coborat din autobuz. Sisi e inalta, cu par blond si lung si ochi albastri mari. Amanda, Claire si Lexi erau si ele acolo. cum spuneam, toate foarte slabe si frumoase. Ele erau toate special. Amanda avea parul de un roz aprins, Claire era cea mai populara, iar Lexi avea cei mai frumosi ochi verzi din cati am vazut. Eu eram asa simpla. Aveam parul saten si ochii caprui. Nu eram nimic special.

Erau patre baieti cu noi: Jackson, iubitul Amandei, Bobby, capitanul echipei de polo, Alex si Adam, doi colegi de treaba.

Am intrat inauntru. Complexul era gigant. Avea foarte multe bazine si trei tobogane. Era foarte multa lume si abea am putut gasi trei locuri libere pe care ne-am pus toti lucrurile. Apoi am mers toti intr-un bazin cu apa nu foarte adanca care nu era asa plin. Am inceput sa ne fugarim prin apa sis a ne stropim. In timp ca tipam si alergam prin apa, ochii mi-i s-au oprit pe scarile care veneau de sus si legau primul nivel de al doilea. Cinci baieti cu multe tatuaje si unii aveau si pirceing-uri coborau razand si vorbind. Ii puteam vedea perfect. Primul avea parul blond ciufulit si ochii albastri. Cel de langa el avea parul tuns periuta si de un maro inchis, la fel ca si ochii. Un baiat cu parul negru si multe tatuaje il lovea jucaus pe cel cu parul scurt in umar. In spatele lor mai erau doi baieti: unul cu parul castaniu si ochii albastrui care incerca sa ii explice ceva unui baiat foarte inalt, cu parul castaniu carliontat si ochii de un verde de smarald. Daca credeam ca ochii lui Lexi erau frumosi, cei ai baiatului misterios erau parca pictati. Fiind in bermude, toata lumea putea vedea cat erau de bine facuti toti, dar si tatuajele care le acopereau pielea.

- Arata bine, nu? am tresarit la auzul vocii lui Sisi care se afla chiar in spatele meu. Cel blond e preferatul meu! a recunoscut ea.

- Da, arata ok... am raspuns timida. Ochii mei erau inca pe baiatul carliontat. Dupa mine, el era cel mai bine facut, dar nu era exagerat... era perfect. Totusi, avea si cele mai multe tatuaje si pot spune ca cea mai mare parte din piele era acoperita cu cerneala.

In timp ce eu ma holbam la ei, carliontatul si-a intors capul spre mine si a observant ca ma holbam. Mi-am tras o palma in minte deoarece l-am lasat sa ma vada ca ma uit la ei si mi-am intors capul. Obrajii imi erau rosii. Am numarat pana la trei si m-am uitat iar in partea lor ca sa vad daca baiatul tatuat se mai uita la mine. Mi-am intors doar capul in partea lui, iar mainile mele se miscau usor in apa. Ochii lui verzi ma scanuau cand eu m-am uitat. Apa era asa micuta in bazin incat imi lasa tot abdomenul afara. daca obrajii mei erau rosii, acum au devenit sangerii de-adreptul, daca asta e macar posibil. Mi-am inconjurat abdomenul cu mainile si am ridicad privirea spre el din nou. acum si el imi privea ochii. Ai lui erau asa de frumosi. totusi era ceva acolo... nu stiu ce, o raceala, o rautate. Am interrupt contactul vizual cand Sisi m-a strigat. Chiar cand ieseam din apa i-am putut simti privirea pe corpul meu si m-am simtit foarte jenata. Cine era el? Si de ce ma privea exact pe mine?

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum