Capitolul 45

19.9K 963 78
                                    

M-am trezit a doua zi cu un zambet pe fata. Aveam optsprezece ani si un Harry care ma privea cu ochii lui verzi si mari langa mine. I-am zambit cand l-am vazut. Simpla lui prezenta era linistitoare pentru mine.

-          Azi plecam? am intrebat.

-          Da, acum trebuie sa ne pregatim si pornim.

Ne intorceam cu masinile pentru “siguranta”. M-am ridicat, tragand plapuma dupa mine pentru a ma acoperi si mi-am luat niste haine. Dupa ce mi-am facut rutina si m-am imbracat, am iesit si l-am vazut pe Harry imbracat si gata de plecare.

-          Gata? am intrebat, ridicandu-mi geanta cu haine de jos.

-          Inca ceva, a spus el si s-a dus spre usa.

A deschis-o, iar in fata ei erau baietii si fetele, Perrie tinand in mana o farfurie micuta cu o briosa. Toti mi-au strigat la multi ani, iar eu am ramas uimita. Nu credeam ca Harry va mai spune cuiva si nu ma asteptam la o surpriza. Toti au intrat, iar Perrie a tinut briosa, care era cea care o primeam la micul dejun de la hotel, iar Louis si-a aprins bricheta in fata ei.

-          Pune-ti o dorinta! a zis el.

Mi-am inchis ochii, i-am multumit lui Dumnezeu pentru tot si mi-am dorit ca totul sa fie bine aici si sa imi pot suna familia. Am suflat flacara de la bricheta si am ras. I-am imbratisat pe toti si le-am multumit. Am stat cincisprezece minute sa povestim si sa glumim, iar apoi ne-am indreptat spre masini. Am pus bagajele in portbagaj si ne-am imbarcat. Mike ne-a dat cinci masini, una pentru fiecare dintre cupluri.

-          Multumesc, i-am spus lui Harry, sarutandu-l pe obraz.

-          Ma bucur ca ti-a placut.

Am pornit la drum, povestind cu Harry despre tot felul de nimicuri. La un moment dat, a vorbit la telefon, dandu-si acordul la ceva, dar nu am inteles la ce. L-am intrebat, dar mi-a spus ca e vorba de muca.

Am mers asa de mult, incat atunci cand m-am hotarat sa ma culc, era ora sase seara, dare ram obosita dupa ultima noapte. Priveam pe geam luminile care insoteau autostrada si masinile pe langa care treceam. Am simtit mana lui Harry luand-o pe a mea. Se simtea asa de bine. Nu era o strangere sufocanta intre palmele noastre. Era o apropiere lejera care se simtea firesc. Era ca si cum mana lui trebuia sa fie langa a mea. Sa simt cum degetul lui mare se plimba incet pe pielea mea si sa vad masinile care treceau pe langa noi era cel mai frumos sentiment din lume. Ma simteam in siguranta cand am inchis ochii.

*

M-am trezit a doua zi intr-un hotel. Nu imi amintesc cum am ajuns aici, dar nici nu conta. M-am intors si l-am vazut pe Harry, dormind pe spate, cu o mana sub cap si alta odihnita pe pieptul gol. M-am asezat cu barbia pe antebratul sau, iar corpul lui era intre picioarele mele.

-          Harry, am murmurat, vocea mea fiind ragusita.

Nu a reactionat nici cum, asa ca l-am strigat din nou, mai tare. Cand am vazut ca nu voia sa se trezeasca, m-am ridicat pana am ajuns fata in fata cu el. I-am sarutat buzele scurt, dar nu a avut nicio reactie. Le-am sarutat din nou, ceva mai lung. Stiam ca e treaz, dar nu voia sa o arate.

-          Aha, deci joci dur, am spus, zambind malefic.

Dintii mei i-au apucat buza inferioara si am muscat-o. Cand am lasat-o, mi-am lipit buzele de ale sale, iar el a pufnit usor in ras, tragandu-mi fata mai aproape si sarutandu-ma inapoi. Cand ne-am despartit, i-am zambit larg. Iubeam sa ma simt iubita de el.

-          Stii ceva? Sunt gol sub plapuma asta si am putea sa ne-o tragem. Acum! a zis si i-am simtit mainile mangaindu-mi spatele.

-          Sau poate nu, am zis si m-am ridicat de pe el.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum