Capitolul 11

24.3K 1.2K 177
                                    

Totul se intampla asa rapid. Intr-un moment apropape m-am sarutat cu Harry, iar apoi s-a auzit o pocnitura puternica, iar lumea a inceput sa tipe si sa fuga. Impuscatura venea din spatele meu si cand m-am intors am vazut un om cazut intr-o balta de sange. Focurile de arma au continuat si acum erau si femei lovite. Nu ma puteam misca. Imi amintesc vazandu-l pe Liam scotand arma si impuscan un atacator in negru, dar nu puteam reactiona. Atunci Harry m-a apucat de incheietusa si m-a pus in spatele lui. Avea un pistol  in mana si tragea si el. Parea ca si cum toata lumea avea arme, iar eu eram inghetata, sperand ca nimeni nu o sa ma impuste pe mine. Apoi incheietura mea a fost bruscata din nou spre iesire. Cu coada ochiului am vazut un barbat in negru care il tintea pe Louis si l-am tras pe Harry de maneca si I l-am aratat pe om. Fara sa clipeasca, Harry l-a impuscat fara mila. A inaintat putin ca sa poata ochi mai bine. M-am uitat imprejur. Ed, Zayn, Perrie si Liam nu mai erau. L-am auzit pe Harry strigandu-ma si m-am uitat la el. Imi striga ceva, dar nu am inteles ce. M-am uitat  in stanga mea si am vazut un barbat masiv care tintea arma spre mine. Ochii lui ma priveau fara emotie. Am vazut tresaria muschiului lui cand a apasat pe tragagi si ma asteptam la ce e mai rau. Am simtit o durere in mana stanga, dar nu era sange, era podeaua. Eram pe jos. Nu aveam sange nicaieri. Harry statea in picioare, iar barbatul care voia sa ma ucida era acum  mort. Ironic, nu? Harry s-a intors spre mine si am vazut. Sange. In partea stanga a abdomenului sau o pata rosie se forma. Fata lui se contorsiona de durere si si-a dus mana la rana. El incasase glontul pentru mine.

Dar nu ma puteam gandi la asta acum. El urma sa sangereze pana la moarte. M-am risicat si l-am ajutat sa mearga pana la masina.

-          Da-mi cheile! am spus grabita.

-          Nu! s-a rastit el in timp ce se sprijinea de masina cu o mana, iar cu cealalta apasa pe rana.

-          Harry, esti ranit! Nu poti conduce asa! Da-mi nenorocitele de chei! am strigat eu.

-          Nici nu sti sa conduci! a spus in timp ce a trecut de mine si a intrat in masina.

Incapatanatul naibii. Am gandit. M-am urcat pe locul pasangerului si am inceput sa ma rog ca Harry sa nu sangereze pana la moarte si sa moara la volan. Conucea repede si neglijent cu o singura mana. Era palid si pierdea sange foarte repede, iar eu nu il puteam ajuta. Dupa un sfert de ora am ajuns la casa. Am coborat repede si i-am deschis usa. Abia se mai tinea pe picioare si l-am sprijinit pana am ajuns in camera lui.

-          Harry, tine-ti ochii deschisi! Sa nu indraznesti sa mori, da?

L-am dus in baie si l-am sprijinit de blatul chiuvetei. I-am dat jos costumul si camasa. In timp ce faceam asta, Harry a ras si a spus:

-          Daca voiai sa ma vezi dezbracat, nu trebuia sa astepti sa fiu impuscat.

Super. El era impuscat si radea. Super. Eu nu stiam ce sa fac. I-am cautat trusa de prin ajutor si am vrut sa ii scot nenorocitul ala de glont din el, cand Harry m-a oprit si mi-a spus:

-          Pot sa o fac singur!

-          Harry, esti ranit! Lasa-ma sa te ajut.

-          Nu!

-          Ba da!

-          Ne putem certa pana sangerez la moarte sau poti iesi de aici si sa ma lasi in pace.

M-am incapatanat si nu am vrut sa ies, dar Harry m-a luat pe sus si m-a dat afara din baie si a inchis usa dupa mine. M-am schimbat in niste pantaloni scurti si un tricou lung de a lui Harry pe care l-am gasit primul in dulap. Toate tricourile pe care mi le-au luat baietii erau incomode de dormit in. Era vina mea. Daca eram mai atenta asta nu s-ar mai fi intamplat. Mi-am facut curaj si am deschis usa usor. L-am vazut tot in acelasi loc, dar avea pe langa el multe servetele imbibate cu sange. Mi-a aruncat telefonul si a spus sa il sun pe Zayn si sa il intreb cum sunt ceilalti.

-          Alo? s-a auzit vocea nervoasa a lui Zayn.

-          S-salut, Zayn! Sunt Alice. Harry a fost impuscat si am venit acasa sa il tratam. Cum sunt ceilalti?

-          Perrie a fost impuscata. Jur ca atunci can il prind pe cel care a initiat asta il dezmembrez.

Un nod mi s-a pus in gat. Harry incerca sa isi pregateasca obiectele pentru a scoate glontul, dar stiam ca e atent.

-          Perrie a fost impuscata? E bine?

-          Da, e bine acum! a raspuns Zayn. Liam e cu noi la un motel. Nu putem veni acasa, Perrie se simte prea slabita. Au pus doua gloante in ea, iti dai seama?! Niall si Louis au ramas cu Mike pentru ca era paranoic ca o sa se intoarca atacatorii.

-          Bine, aveti grija de voi!

Dupa care am inchis. Am asezat telefonul pe masa. Harry nu voia sa ma lase sa il ajut. Acum avea o penseta in mana si se pregatea sa scoata glontul. M-am urcat pe blatul de la chiuveta si m-am strecurat in spatele lui in asa fel incat talia lui sa lie intre picioarele mele. O mana am asezat-o pe pieptul lui, iar cealalta am inconjurat-o in jurul umarului sau. Degetele mele se miscau usor pe pielea lui. A intors capul si s-a uitat la mine confuz, dar apoi eu am aprobat din cap, iar el s-a intors si a inceput sa scoata glontul. I-a luat putin si a oftat scurt si dur cand a reusit sa si-l scoata, dar stiam ca il durea foarte tare. I-am sarutat umarul ca sa ii linistesc durerea. A luat o fasa si a apasat pe rana ca sa opreasca sangerarea. M-am dat jos de pe blat si m-am dus in fata lui. Am ingenunchiat si mi-am asezat mainile peste a lui si am pus presiune. Apoi am curatat putin rana si am dezinfectat-o. Am pus un bandaj peste rana ca sa nu intre mizeria si apoi i-am infasurat toata partea de jos a abdomenului cu o fasa care sa ii tina bandajul.

HARRY’S POV

Dupa ce mi-a bandajat rana, s-a ridicat fara nicio expresie. Mana ei micuta a apucat-o pe a mea si m-a tras in dormitor. M-a adus langa pat si a ingenunchiat in fata mea. Mi-a desfacut cu maini tremurande cureaua pantalonilor, si i-a luat cam mult, apoi nasturele si fermoarul. Mi-a tras pantalonii jos pana la genunchi si apoi m-a asezat pe pat. Ce voia sa faca?! Mi-a dat pantalonii jos de tot si apoi a ridicat paturile si mi-a facut semn sa intru sub ele. Rana inca ma durea, iar ea a inteles asta si m-a ajutat sa ma intind. Ma simteam neputincios. Apoi a facut inconjurul patului si a intrat si ea sub patura. S-a dus chiar pe marginea patului cat mai departe de mine. In liniste o puteam auzi plangand atat de incent incat daca nu eram atent poate nu o auzeam.

ALICE’S POV

Dupa ce l-am ajutat sa intre in pat m-am asezat si eu cat mai departe de el. Ma simteam atat de vinovata. Daca nu eram eu, el nu se ranea. Daca as fi fost mai atenta nu ar fi trebuit sa fie impuscat. Daca m-as fi miscat mai repede, el nu ar fi fost aproape de moarte. E numai vina mea. Nici macar sa conduc o masina nu am fost in stare.

Si am inceput sa plang in liniste pe intuneric. Toata neputinta, furia, ingrijorarea si frica se eliberau prin lacrimi. Astea erau prea mult. Am simtit mana lui Harry pe talia mea, dar am inlaturat-o repede. Nu voiam sa mai plang. Dar mana lui s-a asezat iar pe talia mea si m-a adus aproape de el. Nu se putea intoarce din cauza ranii, dar a reusit sa ma intoarca pe mine. Capul meu a ajuns pe pieptul lui, iar o man ape pieptul sau gol. O mana de a lui se plimba usor pe spatele meu. Inca plangeam silentios si simteam ca ma sufoc in hohote de plans. O singura lacrima mi-a curs pe pieptul sau. Apoi am simtit ambele lui maini ridicandu-ma deasupra lui, iar corpul lui era intre picioarele mele. Parul imi venea pe fata, iar in camera era intuneric deci nu imi putea vedea fata. Mi-a dat parul dupa ureche si mi-a sters lacrimile cu degetul mare. Mi-a adus capul mai aproape si mi-a sarutat fruntea.

-          Esti un idiot, am murmurat incet.

El a ras si a intrebat:

-          De ce sunt eu idiotul?

-          Pentru ca ai vrut sa ma salvezi pe mine. Nu trebuia sa te arunci in fata glontului. Ma simt vinovata. Daca nu eram eu, erai bine acum.

-          Daca asta nu se intampla, nu puteam sa te urmaresc cum ma dezbraci de buna voie.

Am ras si mi-am lipit fruntea de pieptul lui. M-am rostogolit si am revenit in pozitia initiala: aproape de el, cu capul si mana pe pieptul lui. Eram in siguranta cu el. A incasat un glont pentru mine. Asta e ceva. Si in intunericul ala din camera, el era parca inconjurat e un total alt fel de intuneric, iar eu faceam acum farte din el, dar era un intuneric atat de linistitor incat am adormit in bratele lui.

Possessive Love - Harry Styles A.U.  FanFiction - I. SyndromeWhere stories live. Discover now