Emma

4.8K 69 7
                                    

We beginnen eerst met de rondleiding, zo laat hij me zien waar de koffieruimte en de kopieermachine staat, maar stelt hij me ook voor aan mijn collega's. Als we bij het kantoor van zijn zoon komen stopt hij even." Emma, hier werkt Jack mijn zoon je zal geregeld met hem moeten overleggen over verschillende campagnes, maar als er problemen zijn kan je steeds bij mij terecht". "Ok" is het enige dat eruit komt, want ondertussen had Jack de deur al opengedaan en wat er voor mijn neus staat is niet te beschrijven, dacht bijna dat mijn mond open viel."Ik dacht al dat ik stemmen hoorde voor mijn kantoor" zegt Jack. Zijn vader draait zich om en met een grote glimlach stelt hij zijn zoon voor. "Emma dit is Jack de beste reclamebedenker die er bestaat en mijn zoon. Jack dit is Emma mijn nieuwe assistente en alles goed gaat zal zij binnenkort ook in het creatieve team zitten, maar dat zal ze nog moeten bewijzen." Ik knipper even met mijn ogen dit had ik helemaal niet verwacht, wel gehoopt natuurlijk. Ik steek mijn hand uit naar Jack:" Goeiemorgen Jack ik ben blij om je te mogen leren kennen en ik ben er zeker van dat onze samenwerking goed zal verlopen." Jack staat er even wat bij te kijken maar schud toch ook gelijk mijn hand en zegt:" het genoegen is volledig van mijn kant, en als er ooit iets is waar ik je mee kan helpen kom je maar kloppen op mijn deur." Daarna gaan we verder en nadat hij iedereen heeft voorgesteld gaan we terug naar zijn kantoor.

"Nu we dat achter de rug hebben zullen we eens kijken wat de lopende zaken zijn waar ik aan het werken ben." Voor ik het wist was het al lunch tijd en ging ik snel iets eten. Wanneer ik voorbij de receptie loop houdt Lisa mij tegen:"Hé Emma en valt het al wat mee je eerste dag. Ik heb hier ja pasje dan kan je steeds zelf naar binnen, gewoon voor de sensor houden en de deuren gaan open." "Ja hoor het valt heel goed mee, ik heb al kennis mogen maken met de andere collega's maar nu ga ik even iets eten." zeg ik. "Is het goed dat ik even mee iets ga eten anders geraak ik hier nooit weg denk ik, ik ken nog wel een goed bistrootje achter de hoek." "Ja is goed " zeg ik maar, het kan nooit kwaad een vriendin hebben op het werk. Na een gezellige lunch keren we terug naar het kantoor en werk ik nog heel hard door, na alle zaken door te hebben genomen is het 17u en tijd om naar huis te gaan.

Thuis gekomen gaat de telefoon, het is mijn vader " dag Emma en hoe was je eerste dag heeft Patrick je niet te hard laten werken." "Hoi pap, nee hoor het viel nog goed mee vandaag heb me wat ingewerkt en de collega's leren kennen . Het zijn daar heel aardige mensen en heb zijn zoon Jack leren kennen." "Oeh Jack daar moet je wel een beetje mee oppassen he, hij heeft de naam een rokkenjager te zijn, en hij is de reden dat Patrick zijn vorige assistente is gaan lopen. Beloof je dat je je niet laat doen door hem." "Ja pap, wees gerust we zijn maar gewoon collega's ik heb zelfs nog niet echt met hem gesproken vandaag. Ik ben net thuis van 't werk pap dus als je het niet erg vind ga ik nu even douche en iets eten. Ik spreek je deze week nog wel." "Ok is goed lieve schat hou je goed ik hoor je nog wel." Na opgehangen te hebben begeef ik mij direct naar de douche. Ik trek mijn jogging aan en begeef me naar de keuken, snel iets eten en dan nog even voor de tv hangen zal me deugd doen, het was toch een vermoeiende dag.

Terwijl ik in de zetel zit gaan mijn gedachten toch steeds terug naar die blonde, gesprierde god met blauwe ogen die plots in de deuropening stond, Jack hmmm.

Hoi, laat even weten wat je ervan vindt, het is mijn eerste verhaal.

verboden liefdeWhere stories live. Discover now