Emma

2.9K 40 0
                                    

We zijn ondertussen 2 weken verder en het waren de beste van mijn leven.  Elke nacht sliepen we samen.  Op het werk had nog niemand iets door en stiekem hoopte ik op meer.  Hij had wel gezegd dat hij niet aan liefde deed, maar stilletjes hoopte ik toch op meer.  Zou hij echt van mij kunnen houden of zou het niet meer worden dan dit.  Ik had me voorgenomen om het rustig aan te doen, de tijd zal het wel uitwijzen.

Hoewel hij nooit "ik hou van je"  tegen me zei, hoopte ik het wel. We zaten samen aan het ontbijt toen hij mij verraste. "Emma, je weet dat ik volgende week naar Parijs moet voor mijn werk en ik vroeg mij af of je zin had om mee te gaan?" Ik staarde wat verbaasd naar hem. "Meen je dat? en je vader dan?" vroeg ik. "Ik heb het met hem al besproken. Mijn secretaresse kan niet mee en ik heb iemand nodig om me te assisteren.  Jij hebt al kennis van die campagne dus is het logisch dat jij dan in haar plaats zou mee gaan" zei hij. "Wat zegt je vader, vindt hij dat ok?"  "Ja hoor hij heeft het zelf voorgesteld dus ga je mee?"

"Ja tuurlijk, ik kan niet wachten. Wanneer vertrekken we?"  vroeg ik.  "Zondagavond zijn we weg, gaat dat lukken? Ik heb wel 2 kamers gereserveerd zodat mijn vader geen onraad ruikt."   Ik kon niet meer wachten.  Het was vrijdag vandaag dus lang ging het niet meer duren.

Ik was heel de dag bezig om alles te regelen voor de reis.  Voor ik het wist was de dag voorbij.  Zaterdag gingen we nog even winkelen voor Parijs.  Ik had nog graag een mooi jurkje kopen, maar hij beloofde mij om in Parijs te gaan shoppen.  Daar zei ik geen nee tegen, wie wil er niet gaan winkelen in Parijs.  We kochten het hoogst nodige en gingen dan langs mijn appartement om mijn koffer te pakken.  Veel moest ik niet meenemen we gingen maar 3 dagen weg.  Ik hoop dat we niet heel de tijd moeten werken, maar dat we ook wat van de stad kunnen zien.

Terug aangekomen bij hem thuis pakte we zijn valies in en zette al alles kaar. We gingen zondag vroeg vertrekken zodat we nog wat tijd voor ons hadden.

Toen we in ons bed kropen was ik toch wat zenuwachtig voor morgen.  Eerlijk gezegd was ik nog nooit in het buitenland geweest.  Ik ging dus voor de eerste keer naar het buitenland en met mijn vriendje op reis, als ik hem zo mocht noemen.

Na een lange rit in de auto kwamen we aan in Parijs en zochten we ons hotel.  Hij had bij een chic hotel geboekt en ik moest dan ook even gapen naar al die luxe. "Zullen we eerst onze spullen weg zetten en daarna iets gaan eten?"  vroeg hij. "Is goed, ik kan wel een douche gebruiken na zo lang in de auto te zitten." We checkte ons in en gingen naar onze kamer.  Het waren 2 kamers naast elkaar, maar ze hadden een verbindingsdeur.  In de kamer ging ik snel eerst onder de douche en deed iets anders aan.  We gingen iets eten en daarna de stad nog wat verkennen.  Het is waar wat ze zeggen over Parijs.  Het is zeker de stad der liefde.  Het was de meest magische avond die ik ooit beleefd had.  Na de magische avond volgde nog een wilde nacht.

Toen ik de volgende morgen wakker werd, sliep Jack nog.  Ik besloot om al uit bed te gaan en hem eens te verwennen met ontbijt op bed.  Toen ik de kleren opruimde die we gisteren onstuimig door heel de kamer hebben gegooid gingen mijn gedachten naar gisterenavond.  Het was een zalige avond, maar dan bleef mijn hart even staan.  Door al onze hevigheid hadden we geen  condoom gebruikt.  Ik ben wel aan de pil, maar ik heb antibiotica gebruikt deze maand en ik had gehoord dat ze dan wel eens niet kon werken.  Niet panikeren dacht ik.  De eerste keer in de douche hadden we er ook geen gebruikt en toen heb ik ook gewoon mijn regels gekregen.  Het moet wel toeval zijn dat het dan ineens prijs is.  Ik besloot om er niets van te zeggen en ging mijn en Jack zijn ontbijt bestellen bij de roomservice.

verboden liefdeWhere stories live. Discover now