Hoofdstuk 23

2.1K 35 3
                                    

Emma,


Het was een zalige nacht, in het begin had hij wel een beetje schrik dat hij de baby iets zou aandoen, maar ik stelde hem gerust dat dat niet mogelijk was.

Ik werd wakker in zijn armen en de gedachte dat ik dat vanaf nu elke dag zou doen vulde mijn hart met liefde.  Ik keek naar Jack die nog lag te slapen. Had ik echt zoveel om verliefd te zijn op zo'n knappe man en hij op mij.  Zachtjes gaf ik hem een zoen, om hem niet wakker te maken.  Ik stapte uit bed en deed Jack zijn T-shirt aan.  Ik had hier nog geen kleren en had nog niet veel zin om mij in mijn strakke jeans te wurmen.  Vrolijk en opgewekt ging in naar de keuken om met het ontbijt te beginnen, hij had tenslotte gisteren voor mij gekookt.


Ik trok alle kasten open in de keuken tot ik alles gevonden had.  Spek met eieren daar had ik wel zin in met toast.  Ik had de radio aangezet en was vrolijk aan het meezingen en dansen dus had ik niet gemerkt dat Jack de keuken was binnen gekomen.  Ik draaide rond terwijl ik de eieren aan het klutsen was en keek plots in die mooie ogen van Jack.  Ik verschoot en bijna liet ik de kom vallen.  Jack stond in de deuropening tegen de deuromlijsting geleund en lachte. "Stond je daar al lang?" zei ik met blozende wangen.  "Ja, en ik zou hier nog zo uren kunnen staan om naar jouw te kijken." Ik zag zijn liefdevolle blik in zijn ogen en smolt.  Hij liep op me af met alleen maar een pyjama broek aan die laag op zijn heupen hing. Hij had een blik van lust in zijn ogen.


"Je was weg toen ik wakker werd, ik dacht even dat je ervandoor was gegaan, dus kwam ik je maar zoeken.  Ik vond het wel prettig om jouw zo door de keuken te zien dansen, hier kan ik aan gewoon worden."  Hij nam me stevig vast en kuste me in mijn hals.  Ik sloot mijn ogen van genot.  Ik maakte me met moeite los van hem en keek hem aan.  "Eerst eten Jack, ik heb honger."  "Ik ook" zei hij met een zwoele blik. "Zitten jack en eten."


Hij deed wat ik vroeg en samen aten we ons ontbijt op.



Jack


Toen ik wakker werd en ze niet naast me voelde sloeg ik even in paniek, had ik alles maar gedroomd. Maar dan hoorde ik muziek uit de keuken komen. Ik liep stilletjes er naartoe en vond haar dansend in mijn keuken met niets anders dan haar slipje en mijn T-shirt aan.  Oh wat was ze mooi, ik bleef naar haar kijken tot ze me opmerkte.  Ze was spek met eieren aan het maken. 


Toen we aan het eten waren keek ik haar doordringend aan. "Emma, hoeveel weken ben je nu en wanneer moet je naar de dokter, ik zou graag meegaan als ik mag?"  Ze keek me liefdevol aan. "7 weken en ik heb vrijdag mijn eerste afspraak bij de gyneacoloog om13u.  Ik zou het heel graag hebben dat je meeging."  "OK, dan zorg ik dat ik vrijdag verlof heb."  "Je hoeft heus geen hele dag verlof te nemen hoor, ik wil gerust wel wachten tot je me komt halen hier."


"Nee, ik doe dat graag, dan heb ik nog wat extra tijd met jouw. Zullen we straks je spullen gaan halen?"  "Ja is goed."


Nu dat alles geregeld was, we hebben toch 3 uur nodig gehad om alles te verhuizen.  Niet haar meubels natuurlijk, die konden er niet meer bij. Was het tijd om naar mijn vader te vertrekken.  Ik had in de morgen al gebeld om te zeggen dat ik langs kwam om iets te bespreken.  Ik had nog niet verteld dat Emma mee kwam.


Toen we de oprit opreden zag ik dat Emma zenuwachtig werd, ik nam geruststellend haar hand vast en gaf er een kneepje in.  Dit hielp een beetje want ik zag haar diep uitademen.  De huishoudster deed open en liet ons binnen. Mijn ouders zaten in het salon.  Ik liep naar binnen met Emma dicht bij mij.  Mijn vader keek verbaasd, mijn moeder was daarentegen heel blij dat Emma erbij was. 


Vader er is iets dat we met jouw moeten bespreken.  Mijn moeder deed aanstalte om de kamer te verlaten toen ik haar terug riep. "Dit gaat ook  jou aan moeder."  Ze keek verbaasd en nam terug plaats.


Hoe zal zijn vader reageren op het nieuws?  Blijf stemmen aub en feedback geven.


x Nancy

verboden liefdeWhere stories live. Discover now