Hoofdstuk 28

1.7K 29 0
                                    

Emma


Ik deed mijn ogen open en moest even wennen, waar was ik? Ik keek rond en zag dat ik gewoon in mijn eigen bed lag. Het laatste dat ik me herinner is dat ik in de zetel in slaap ben gevallen. Dat wil zeggen dat Jack mij naar bed heeft gedragen.


Ik draaide mijn hoofd en zag Jack nog slapen. Wat ziet hij er knap en ontspannen uit als hij slaapt. Mijn hart maakt een sprongetje als ik eraan denk dat deze knappe man van mij is. Wat zou ik doen als ik Jack zou verliezen. Ik zou het niet meer aankunnen om verder te leven zonder hem, of zonder mijn kind. Ik zal alles doen om het te beschermen.


Ik keek naar Jack en ga met mijn vinger langs zijn kaaklijn en liet mijn vinger op zijn lippen rusten. Ik leunde naar voor en kuste hem. Hij kreunde, oh zo'n sexy geluid, hij deed zijn ogen open en lachte. "Zo wil ik wel elke ochtend wakker gekust worden." Ik nestelde me in zijn armen en zuchtte. "Voel je je al wat beter?" vroeg hij. Ik deed mijn ogen terug open en staarde hem aan.


"Het gaat wel, maar ik ben nog zo moe." zei ik. "Anders moet je vandaag nog een dagje thuis blijven, om terug op adem te komen?" "Ja, ik denk dat ik dat ga doen." Hij kuste me en stapte uit bed. Ik kan het niet laten om hem na te kijken. Hij nam en douche en kleedde zich aan. Ik deed mijn kamerjas aan en volgde hem naar de keuken.


Ik bleef bij hem zitten tot hij naar zijn werk vertrok. Zodra hij weg was nam ik mijn gsm. Ik had een sms'je gekregen van Lisa met het adres. Ze woonde niet zover weg. Ik deed snel wat kleren aan en ging naar Ann. We hadden afgesproken vandaag de zaak verder te onderzoeken voor we naar de politie zouden stappen.


We reden samen naar het huis. We kwamen aan bij een vervallen pand. Het zag er uit alsof er al maanden niemand woonde. Voorzichtig gingen we kijken door de ramen. Plots klonk er stappen achter ons. "Excuseer kan ik jullie helpen?" Ik schoot in de lucht van verschieten. We draaiden ons snel om. "We zoeken de bewoonster, het is een oude vriendin van ons. " we gaven er maar snel een draai aan. "Dan gaan jullie lang kunnen wachten, ze is namelijk bijna een jaar geleden verhuist." zei de buurvrouw. "Kan u ons ook vertellen naar waar?" vroeg ik. "Ze is naar het buitenland verhuist, naar Nederland." "Heeft u daar een adres van?" "Ja, kom maar even mee, dan zal ik het opschrijven voor u."


Nadat ze ons het adres had gegeven, gingen we terug naar huis. "Ik weet niet of zij het is, als ze inderdaad naar het buitenland is verhuist." reageerde ik. Ann dacht even na. "Je kan gelijk hebben. Weet je wat we zullen nog even afwachten en de volgende keer als je een brief krijgt stappen we naar de politie. Misschien is het iemand dat een grap met je uithaald."


"Misschien heb je gelijk." Voor de rest van de rit was ik stil. Er zal niemand Jack of mijn baby van mij afpakken daar zal ik wel voor zorgen.


Jack


Emma bleef thuis vandaag, ze was nog niet helemaal in orde. De zwangerschap begon wat op haar te wegen. Ze was nu ook al 26 weken. Ik had haar al een paar keer proberen te bellen, maar ze nam niet op. Ik begon toch stilletjes ongerust te worden. Ik besloot om vroeger naar huis te gaan. Toen ik thuis kwam, stapte Emma net uit Ann haar auto.


Ik liep op haar af en sloot haar in mijn armen. "Ik heb je geregeld gebeld maar je nam niet op? Alles is toch in orde?" Ik hield haar een beetje van mij af en keek haar diep in haar ogen. Ze lachte en kuste me "Ja hoor, ik ben met Ann gaan lunchen en we zijn blijven plakken. Het was zo gezellig." Ze zag er al beter uit dan vanmorgen. Dat dagje thuis heeft haar duidelijk goed gedaan. "Je hebt er duidelijk van genoten." Ik stak mijn hoofd door het raampje bij Ann en bedankte haar om haar veilig af te zetten. Ze reed naar huis en wij gingen naar binnen.


Het was een gezellige avond. Ze was terug vrolijk en lachte terug. "Dat dagje rust heeft je goed gedaan. Misschien kan je het beste deeltijds gaan werken, je kan je rust gebruiken." Ze reageerde verbazend goed op mijn voorstel. Ik had zeker gedacht dat ze niet zou willen stoppen met werken. "Je hebt gelijk. Volledig stoppen zie ik nog niet zitten, maar deeltijds zie ik wel zitten." Ze kroop dicht tegen mij aan in de zetel en haar ogen vielen toe. Ik bestudeerde haar gezicht en er kwam een glimlach op die van mij. Wat was ik blij dat ik haar terug heb gekregen en samen met haar een kindje kreeg. Hopelijk werd het een meisje en lijkt ze op haar.


Ik gaf een kus op haar hoofd en tilde haar op om naar bed te brengen. Ze nestelde zich in mijn armen en lachte. Ik legde haar neer op bed en ze trok me dichter tegen haar aan. "Hmm Jack, ik verlang naar je." Zo moe was ze toch niet en wie ben ik om nee te zeggen tegen mijn meisje. Ik ging boven haar liggen maar steunde op mijn armen zodat mijn gewicht niet op haar kwam. Ik kuste haar langzaam en ging dan door naar beneden langs haar hals naar haar oor. Ze kreunde, wat hoorde ik dat geluidje graag. Ik ging langzaam verder naar beneden naar haar borsten en nam eerst de linker borst in mijn mond en daarna de rechter. Ze kronkelde onder mij. Na haar lang te verwennen, bedreef ik de liefde met haar zacht en teder.



Wat denken jullie ervan, laat zeker weten wat jullie ervan vinden. Blijf stemmen. Als er foutjes in staan laat het me dan weten dan kan ik ze aanpassen.

x Nancy



verboden liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu