Emma

2.5K 30 2
                                    

Toen ik wakker werd voelde ik iets warm naast me.  Ik deed mijn ogen open en zag Jack naar me kijken. "goeiemorgen schoonheid", zei hij. Ik bloosde "goeiemorgen, hoeveel uur is het?" "6u30 we hebben nog wel even tijd." ik legde mij wat beter in Jack zijn armen en vroeg: " Ben je al lang wakker en wanneer ben je thuis gekomen?"  Hij keek even raar en zei toen: " Zo lang ben ik nog niet wakker een kwartiertje, maar ik kijk graag naar je als je slaapt. Ik ben gisteren rond half 12 terug gekomen, maar je sliep al.  Dus ben ik er maar gewoon bij in gekropen. Dat is toch niet erg hoop ik?" 

"Nee hoor, daarom had ik je een sleutel gegeven. Ik had al zo'n gevoel dat ik niet lang meer wakker kon blijven." 

"Ja, dat heb ik gemerkt.  Ik ben maar een half uurtje weggeweest.  Ik heb de sleutel terug op het aanrecht gelegd. Is dat goed?"  zei hij.  Even was ik heel stil.  Zou hij mijn sleutel niet graag houden, dat is toch veel gemakkelijker.  Maar hij had me verteld dat hij niet aan liefde doet.  Wat is dit dan, dit voelt toch als liefde of is dat alleen voor mij en niet voor hem.  Misschien was het beter om hem niet te pushen. "Is goed" zei ik dan maar. "Als je hem nog eens nodig hebt dan vraag je het maar."  Hij lachte maar keek ook opgelucht.  Ik had toch gelijk, bij hem was het niet meer dan 2 vrienden die zich samen amuseerde en  seks hadden.  Een beetje teleurgesteld kroop ik wat achteruit.

"Ik ga douchen, blijf je mee ontbijten?" vroeg ik.  "Ja, is goed.  Ik zal al koffie zetten dan kan ik daarna douchen."  Hij ging naar de keuken.  Ik nam mijn kleren en liep naar de badkamer.  Terwijl ik onder het warme water stond gingen mijn gedachten terug naar Parijs.  Het was er zalig, wil ik zeker nog eens doen.  Met mijn gedachten nog in Parijs waste ik mijn haar en daarna mijn lichaam. Terwijl  ik mijn handen over mijn lichaam liet gaan om me in te zepen bleef ik hangen bij mijn buik.  Plots kwam er paniek opzetten. Wat als ik zwanger was! Jack was niet verliefd op mij, wat dan als ik toch zwanger blijk te zijn. Zou hij er blij mee zijn? nee natuurlijk niet!  Als hij al geen relatie wilde laat staan een kind.   Ik maakte mijn hoofd leeg en waste me snel voort.  Het beste was dat ik niet liet merken en we zullen binnen 2 weken wel zien als ik mijn regels moest krijgen.  Ik had natuurlijk naar de apotheker kunnen gaan voor een morning after pil, maar hoe had ik dat dan moeten uitleggen.  Toen ik thuis kwam was het daar al te laat voor.

Nadat ik uit de douche kwam rook ik al de geur van verse koffie.  Ik liep naar de keuken en zag Jack staan met zijn kop in de hand.  "Alles in orde, je stond zolang onder de douche?" vroeg hij.  "Tuurlijk" zei ik "eenmaal ik onder dat warme water sta wil ik er niet meer onderuit."   

"Dat snap ik, ik ga ook snel douchen dat kunnen we snel samen iets eten en naar het werk vertrekken."

Terwijl Jack onder de douche stond maakte ik het ontbijt klaar. Ik had wel zin in spek met eieren dus ging ik aan de slag.  Jack was blij verast met het ontbijt en in stilte aten we ons eten op. 

Samen liepen we naar het werk, ik was nog steeds in gedachten weggezonken toen ik ineens Jack hoorde roepen. "Emma, heb je me gehoord?Je bent zo weggezonken. scheelt er iets? "  Ik keek verschrikt op en keek Jack aan "Nee sorry, was wat aan het dromen.  Er scheelt niks ik was aan Parijs aan het denken.  Het was daar zo gezellig.  Waren we nog maar steeds daar!" 

"Dat zou ik ook willen." zei Jack en knipoogde naar me.  "Maar we zijn bijna op het werk dus moeten we terug wat afstand bewaren.  Ga jij eerst naar binnen en dan kom ik wel.  Ik zie je op jou kantoor ik moet toch eerst langs mijn vader om verlag uit te brengen." 

"Ja is goed"  Ik lachte naar Jack en gaf hem nog snel een klein kusje, daarna ging ik de hoek om en het gebouw binnen.  In de inkom kwam ik Lisa tegen.  Ze wou natuurlijk alles weten en ik zei haar dat ik het tijdens de lunch wel zou vertellen.  Ik ging de lift in en toen ik boven uitstapte borg ik snel mijn jas en tas op.  Toen ik net wou gaan zitten kwam Jack binnen. 

"Hoi Emma je bent er al, kom dan kunnen we mijn vader gaan inlichten wat er besproken is."  Ik stond recht en liep achter Jack aan.  Patrick was heel blij met de zaken die we geregeld hebben, dus zodra we klaar waren met inlichten ging ik terug naar mijn bureau.  jack liet ik achter bij zijn vader.

Tijdens de Lunch met Lisa moest ik natuurlijk alles vertellen, wat ik ook deed.  Behalve dan dat we samen sliepen natuurlijk.

Na de werkdag zei ik iedereen goeiedag en naar Jack stuurde ik een berichtje dat ik vanavond met mijn vriendin iets ging eten en drinken.  Hij vond het goed en ik liep snel naar huis.  Dat had ik nu nodig een vrouwenavond en mijn beste vriendin  waar ik mijn verhaal bij kwijt kon en die me vertelde dat alles in orde kwam.


Komt alles goed en hoe gaat Jack reageren op het nieuws als ze inderdaad zwanger is. daar moet je nog even op wachten.

Nancy xx

verboden liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu