Emma

3.7K 50 0
                                    

Nadat ik heel de nacht gedroomd had over Jack, moest ik vandaag ook nog eens heel de dag met hem samenwerken.  Ik douchte me snel en nam een appel voor onderweg, ik was al laat en wou niet te laat komen op't werk.  Ik zei Lisa vrolijk goeiedag en snelde me naar mijn kantoor.  Zou hij zelf naar mij komen of moest ik naar hem, ik wist het niet.  Net toen ik besliste om zijn secretaresse te bellen ging de telefoon: "Hoi het is hier met Leen de secretaresse van mr. Walker Junior, ik belde even omdat hij me gevraagd heeft om de vergadering van vandaag te verzetten naar volgende week maandag. Hij heeft het namelijk zo druk dat het niet gaat lukken vandaag" een beetje ontgoocheld kon ik alleen maar "Ok" uitbrengen en legde de hoorn terug neer.

Voor de rest van de dag begraafde ik me in het werk om maar niet aan Jack te hoeven denken.  Hoe kon het toch dat ik hem na één keer vluchtig te hebben gezien, ik aan niets anders meer kon denken.  Wat was er met mij toch aan de hand.  Het beste was om het uit mijn hoofd te zetten, tuusen mij en Jack mocht er niets gebeuren dat had ik mijn vader beloofd.

Om 17u ging ik naar huis en belde mijn beste vriendin Ann om iets te gaan eten en drinken en zodus zat ik een uurtje later in een gezellig restaurantje om de hoek. "Zo vertel eens" vroeg ze " Hoe is het nu op je nieuw werk, valt het wat mee en zijn het leuke collega's" Nu kwam het dacht ik het kruisverhoor.  "Ja hoor het is heel plezant en afwisselend werk, mijn baas is super vriendelijk en ik heb er al een vriendin gemaakt, Lisa van de receptie daar ga ik steeds mee lunchen." "En mannelijke collega's" zei ze "Ik heb gehoord dat zijn zoon zo'n hunk is" en lachte een keer.  Ik draaide met mijn ogen en zei "Jack, ja hij is niet mis, ik moet er geregeld mee werken" en bloosde.

"Ooh en hoe gaat dat een beetje" vroeg ze. "Dat ik het niet weet, normaal moest ik er vandaag heel de dag mee vergaderen, maar zijn secretaresse belde om het te verzetten naar volgende week. Vraag het me dan nog eens." Ze lachte en zei"ok"

Na gezellig samen gegeten te hebben en nog iets te gaan drinken werd het tijd om naar huis te gaan, morgen weer een dagje werken. 

Hopelijk kwam ik Jack eens tegen in de koffiekamer dan kon ik eens een praatje maken. Maar de rest van de week ging razend snel vooruit en geen één keer heb ik Jack gezien. Volgens de rest was het niet normaal dat hij nooit zijn kantoor uitkwam, wat zou er toch aan de hand zijn.  Dat zou ik maandag wel vragen, het was eindelijk weekend na een vermoeiende eerste week werken en daar ging ik van genieten.

verboden liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu